Znacie może fajny sposób jak przyciemnić tylne klosze lamp ? tak minimalnie - mam czarne auto , fajnie by to wyglądało ,tak myślę , a może są oryginalne takie ?
gruto, pozostaje zakup lamp led dectane - smoke.
Oklejanie folią, malowanie na własne ryzyko. Tracisz homologacje i jak ktoś ci w kufer wiedzie możesz być w dupie jak stwierdzi że twoje stopy nie były widoczne.
cysterniarz, wg mnie tak jak pisze LUKI, auto ma homologację tylko na określone lampy, które mogą być zainstalowane.
Co z tego, że lampa sama w sobie ma homologację jak auto nie ma homologacji z tą lampą.
To tak jak z fotoradarami stacjonarnymi. Same urządzenie posiadają homologację to raz, ale dodatkowo powinny posiadać homologację na działanie w tym konkretnym maszcie/miejscu.
Fakt ze to sej ale w nim pomalowalem lampy specjalna farba i powiem ze wyglada to przyzwoicie. Plusik taki ze mozna zmyc zmywaczem nie uszkadzajac lampy
Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
Obecnie -> Seicento 900+LPG
Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
Bylo ->GOLF 3 1.8
auto ma homologację tylko na określone lampy, które mogą być zainstalowane.
Co z tego, że lampa sama w sobie ma homologację jak auto nie ma homologacji z tą lampą.
To jest ogólnie temat rzeka. Jest to prawda ale nie sądzę, żeby policjant czy ubezp. aż tak mocno wnikał (podobnie felgi i ET - nikt na to nie patrzy bo 99% aut poruszających się nie ma homologacji przez zakup alusków z alledrogo). Ale jak zobaczy naklejoną folię na klosz to dowód znika.
Mi też najbardziej oem się podoba ale nie o gustach tu i jakbym miał zmieniać to wybrałbym te zamienniki z homologacją niż "szprejował" czy kleił jakieś folie śniadaniowe.
Jest aktualnie na otomoto O2FL z takimi lampami. O gustach nie powinno się dyskutować, ale sam zobacz... nie wygląda to dobrze. Do tego te rury z kwasiaka... agrotuning pełną gębą.
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
jak dla mnie ideał jeśli chodzi o lampy....i nie tylko :wink:
tak przy okazji niech mnie ktoś oświeci jaki to kolor felg? antracyt? bo ja to taki wtórny dalton jestem troche :lol: :szeroki_usmiech
macherstudio, to chyba jedno z najgorszych rozwiazan, no chyba ze Ci nie jest potrzebny i masz kamerke. Mnie sie osobiscie wsteczny przydaje dosc czesto
Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
Obecnie -> Seicento 900+LPG
Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
Bylo ->GOLF 3 1.8
kupiłem z takimi lampami, gość zapewniał że oryginalnie dymione chyba jednak uwierzyłem na wyrost, spróbuje zmywaczem... mam nadzieję że nie pusci co sądzicie?
Komentarz