Witam Wszystkich. Posiadam najnowsza aktualizacje do Bolero ver 490 jak również do COLUMBUSA ver 848 oryginalna prosto z serwisu. Wystarczy nagrac pliki na karte pamieci i aktualizacja przebiega bez problemow. Wiecej na priv [email protected]
Atualizacja Bolero MIB I oraz MIB II
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mariuszzaw Zobacz wpisWitam Wszystkich. Posiadam najnowsza aktualizacje do Bolero ver 490 jak również do COLUMBUSA ver 848 oryginalna prosto z serwisu. Wystarczy nagrac pliki na karte pamieci i aktualizacja przebiega bez problemow. Wiecej na priv [email protected]
Komentarz
-
-
Dziwne, na stronie http://updateportal.skoda-auto.com/ nie wyskakuje żadna aktualizacja dla mojego VIN...Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
A co tam znajdę innego?
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Czyli na stronie updateportal.skoda-auto.com nie ma plików z aktualizacją do MIB? Bo nie rozumiem...
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Dane w nawigacji (dotychczasowe cele) i muzyczka na HDD zostają ? Czy coś zniknie?O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Może ktoś udostępnić aktualizację do Bolero MIB II ? Bo widzę że mariuszzaw żadko się pojawia i nie odpisuje na wiadomości :/
Komentarz
-
-
Mam pytanie czy ta aktualizacja Bolero wpływa na jakość w wyglądzie czcionki na ekranie? Chodzi o to że mama radio Bolero z 2014r a w nowszych wersjach tego radia widać ewidentnie że jakość czcionki czyli rozdzielczość jest lepsza, czy to już kwestia samego wyświetlacza że w nowszych wersjach jest on po prostu wyższej rozdzielczości?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Karel Zobacz wpisZ tego co wiem jest fizycznie inny wyświetlacz i softem wiele tutaj nie zdziałasz.
Komentarz
-
Komentarz