Szanowni, jako że poprzedni wątek w tym temacie poległ podczas migracji, pozwoliłem sobie założyć nowy.
Moim zdaniem jest to jeden z tańszych modów, które w dużym stopniu zmienią wygląd auta.
Wiele spraw dla mnie jest niejasnych i mam nadzieję, że bardziej doświadczeni Koledzy wypowiedzą się w temacie.
Wiem już, że do O3 wejdą fotele z Golfa VI/VII, Leona, Audi A3 8V.
Mnie osobiście najbardziej "podchodzą" te z Golfa VII.
I tutaj pytanie - czy kupując fotele z Golfa VII, które mają elektryczne sterowanie/podgrzewanie tyłka/masaż będę miał problem, żeby w pełni korzystać z tych dobrodziejstw w swojej O3?
Wiem, że w przypadku grzanego tyłka bedę musiał zmieniać panel climatronica. Ale czy coś poza tym? Jakaś wiązka? Inny gateway?
Jak wygląda z elektryczną regulacją foteli? Plug&Play czy trzeba drutować?
Wybaczcie pytania, w tym temacie jestem zielony.
Pozdrawiam
Moim zdaniem jest to jeden z tańszych modów, które w dużym stopniu zmienią wygląd auta.
Wiele spraw dla mnie jest niejasnych i mam nadzieję, że bardziej doświadczeni Koledzy wypowiedzą się w temacie.
Wiem już, że do O3 wejdą fotele z Golfa VI/VII, Leona, Audi A3 8V.
Mnie osobiście najbardziej "podchodzą" te z Golfa VII.
I tutaj pytanie - czy kupując fotele z Golfa VII, które mają elektryczne sterowanie/podgrzewanie tyłka/masaż będę miał problem, żeby w pełni korzystać z tych dobrodziejstw w swojej O3?
Wiem, że w przypadku grzanego tyłka bedę musiał zmieniać panel climatronica. Ale czy coś poza tym? Jakaś wiązka? Inny gateway?
Jak wygląda z elektryczną regulacją foteli? Plug&Play czy trzeba drutować?
Wybaczcie pytania, w tym temacie jestem zielony.
Pozdrawiam
Komentarz