mam taką osłone
Niestety odsłonieta jest miska oleju (plastikowa w 1.8 tsi)
Co myslicie o zamianie na taką ?Ma otwory wentylacyjne (ogolnie P&P bo do diesli taka daja ) ale tez chyba do audi 2.0t (nie wiem czy chodzi o tfsi ale chyba tak)
Czy autu nie bedzie za cieplo.
Moze ktos sprawdzic czy np audi stosuje pełną osłone do 2.0 tfsi
a taka bym chciał.izolacje by sie zdjeło
bo jest jeszcze pełna ale to na pewno odpada.
Chciałbym byście wypowiedzieli sie na ten temat ewentualnie sprawdzili numery czesci bo na necie sa rozne.
Najbardziej jednak mi zalezy by w etce zobaczyc czy montują te pełne (z wentylacją ) do tsi - powinno po numerze czesci dac sie znalezc do jakich aut montują
Mała ta z mojego to chyba 5Q0825235C
pełna z wentylacja to chyba 5Q025236 badz 5Q025236Q ( mozliwe ze z q to jest z wentylacja a bez q bez wentylacji)
Niestety odsłonieta jest miska oleju (plastikowa w 1.8 tsi)
Co myslicie o zamianie na taką ?Ma otwory wentylacyjne (ogolnie P&P bo do diesli taka daja ) ale tez chyba do audi 2.0t (nie wiem czy chodzi o tfsi ale chyba tak)
Czy autu nie bedzie za cieplo.
Moze ktos sprawdzic czy np audi stosuje pełną osłone do 2.0 tfsi
a taka bym chciał.izolacje by sie zdjeło
bo jest jeszcze pełna ale to na pewno odpada.
Chciałbym byście wypowiedzieli sie na ten temat ewentualnie sprawdzili numery czesci bo na necie sa rozne.
Najbardziej jednak mi zalezy by w etce zobaczyc czy montują te pełne (z wentylacją ) do tsi - powinno po numerze czesci dac sie znalezc do jakich aut montują
Mała ta z mojego to chyba 5Q0825235C
pełna z wentylacja to chyba 5Q025236 badz 5Q025236Q ( mozliwe ze z q to jest z wentylacja a bez q bez wentylacji)
Komentarz