hej nie wiem jak to napisać i nazwać chodzi mi o to dokładnie co ze zdjęcia ? ( dla podglądu SB ), nie miałem tego albo gdzieś podziałem . Mozna to gdzieś kupić ?
Przegródki w bagażniku tył
Zwiń
X
-
Hej.
Szukasz zapewne zaślepki/schowka boczka bagażnika o numerze:
5E5867145A (bez elementu mocującego na rzep)
lub
5E5867145 (z elementem mocującym na rzep)
Sprawdź znany portal aukcyjny, ale jeżeli nie masz takich plastikowych twardych czarnych mocowań w boczku, to nie zamontujesz tego.
Widać je na poniższym zdjęciu, w nie się wsuwa ową zaślepkę/schowek boczka bagażnika:
-
-
Zamieszczone przez spj Zobacz wpisHej.
Szukasz zapewne zaślepki/schowka boczka bagażnika o numerze:
5E5867145A (bez elementu mocującego na rzep)
lub
5E5867145 (z elementem mocującym na rzep)
Sprawdź znany portal aukcyjny, ale jeżeli nie masz takich plastikowych twardych czarnych mocowań w boczku, to nie zamontujesz tego.
Widać je na poniższym zdjęciu, w nie się wsuwa ową zaślepkę/schowek boczka bagażnika:
Jaki numer maja te 2 uchwytu które mocują schowek 5E5867145A?Ostatnio edytowany przez mez2008; 44701.
Komentarz
-
-
Wg cennika Octavii III z listopada 2013 roku (produkcja początek 2014):
Przegroda wnęki nadkola – lewa strona bagażnika
– bez możliwości dokupienia w wersji ACTIVE,
– w standardzie w wersji AMBITION i ELEGANCE.
Przegroda wnęki nadkola z wyjmowaną listwą ograniczającą – prawa i lewa strona bagażnika (wyklucza zamówienie Sound System oraz wielofunkcyjnej podłogi bagażnika):
– bez możliwości dokupienia w wersji ACTIVE,
– dopłata 50 zł w wersji AMBITION,
– w standardzie w wersji ELEGANCE.
Ja dopłacałem i mam z obu stron. Z lewej 5E5867145A (bez elementu mocującego na rzep), z prawej 5E5867145 (z elementem mocującym na rzep).Ostatnio edytowany przez spj; 5971.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mez2008 Zobacz wpisNa lewej stronie jest schowek, prawa strona jest bez schowka.
Jaki numer maja te 2 uchwytu które mocują schowek 5E5867145A?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisA jak z prawej chciałbym dołożyć z prawej taką na rzep, to mocne to? Ma ktoś taką?
To zdjęcie odda chyba wszystko:
Można kupić same te elementy z rzepem (bo ten element ma rzep od dołu). Oryginalnie są pakowane po 2 szt. i może pisać, że są do Rapida albo Fabi, nie ma to znaczenia. Ja dokupiłem bodajże od Fabi i też pasują, a taniej mieli w ASO (chyba 40 zł za 2 szt.) niż używane na alledrogo
Co do tych dodatkowych elementów, które mocują tą listwę, to znalazłem coś takiego
i tu nie ma podanego numeru do tego (15) i przy (16) i (17) odwołują tam się do
ale tu też nie ma nic o tych 2 elementach mocujących.
Ktoś się u ruskich na forum o to pytał
ale chyba nie dostał odpowiedzi. Kto zna rosyjski niech potwierdzi, pytanie pada w poście z 26 stycznia 2014, 10:11
Pozostaje chyba wymiana całego boczku 5E5867428 + odpowiednia literka..
Komentarz
-
Komentarz