Witam wszystkich od kilku dni jestem użytkownikiem Skody Octavii wer. III i nurtuje mnie taki dylemat, że na środkowym wyświetlaczu pomiędzy zegarami nie wyświetla spalania ani prędkości jazdy i wyświetla komunikat brak wpisów. Dodam,że w aucie jest tempomat i kierownica multifunkcyjna natomiast prawa manetka ta od wycieraczek nie posiada tzw. kołyski do przerzucania opcji.
Powiedzcie czy tak ma być?
Dane o spalaniu, zasięgu itp, są wyświetlane ale na wyświetlaczu centralnym od radia. Próbowałem różnych opcji z instrukcji obsługi ale żadna nie działa. W instrukcji jest mowa o prawej manetce z przyciskami u mnie takiej nie ma.
Pytanie do znawców tematu czy da się doposażyć auto dodając prawą manetkę (jeśli prawa i lewa są rozdzielne) i np. aktywacja VCDS.
Zdjęcie licznika
Jeśli napisałem temat w nieodpowiednim dziale proszę mod. o przeniesienie.
Powiedzcie czy tak ma być?
Dane o spalaniu, zasięgu itp, są wyświetlane ale na wyświetlaczu centralnym od radia. Próbowałem różnych opcji z instrukcji obsługi ale żadna nie działa. W instrukcji jest mowa o prawej manetce z przyciskami u mnie takiej nie ma.
Pytanie do znawców tematu czy da się doposażyć auto dodając prawą manetkę (jeśli prawa i lewa są rozdzielne) i np. aktywacja VCDS.
Zdjęcie licznika
Jeśli napisałem temat w nieodpowiednim dziale proszę mod. o przeniesienie.
Komentarz