Panowie, orientujecie się może jakie fotele będą pasować Octavii 3 Kombi? Chce wymienić obecne, bo już średnio dobrze wyglądają.

Fotele Octavia 3

Zwiń

X
- 

Siema Gdzieś na forum skody znalazłem informację że fotele z Audi A3, S3 pasują. Zamontowałem wersję bez elektryki i bez grzania, bo dla mnie to zbędne, fotele pasują idealnie plus mają dodatkowa regulacje i wysuwane siedzisko.
 Kable są identyczne, trzeba tylko wypiąć wtyczki z foteli ze skody i wpiac zamiast tych z Audi. Zero błędów, sama przyjemność.
 Pozdrawiam
 T

Komentarz
- 
- 

Z pakietu Dynamic są całkiem wygodne.Zamieszczone przez Krzysztof_M Zobacz wpisWhow!
 Gratulacje!!!Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
 Komentarz
- 
- 

Hej Panie T - mam świadomość, że minęło sporo czasu - ale próbuję - jeśli jesteś gdzieś tam - daj proszę znać - chciałnbym przekładke foteli zaplanowaćZamieszczone przez Luskatt Zobacz wpisSiema Gdzieś na forum skody znalazłem informację że fotele z Audi A3, S3 pasują. Zamontowałem wersję bez elektryki i bez grzania, bo dla mnie to zbędne, fotele pasują idealnie plus mają dodatkowa regulacje i wysuwane siedzisko.
 Kable są identyczne, trzeba tylko wypiąć wtyczki z foteli ze skody i wpiac zamiast tych z Audi. Zero błędów, sama przyjemność.
 Pozdrawiam
 T
 PZDT
 A.
 Komentarz
- 
Komentarz