Wyświetlanie informacji o sportowej jeździe w urządzeniu infotainment

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KOMAND1306
    Ambiente
    • 2009
    • 154
    • Octavia III (5E3)
    • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM
    • DADA 1.5 TSI 150 KM

Wyświetlanie informacji o sportowej jeździe w urządzeniu infotainment

Mam pytanie jak w temacie. Jest to opcja tylko zarezerwowana dla RS ? Czy w zwykłej O3 fl można to też aktywować poprzez zakodowanie/adaptację ?

zegary.jpg opis.jpg
    W moim Szkodniku nie ma opcji sport, jest tylko Eco.
    KOMAND
  • jasiek2905
    Rider
    • 2012
    • 264
    • Octavia II (1Z3)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM
    • DADA 1.5 TSI 150 KM

Ja w moim 1.5tsi mam, trzeba aktywować w jednostce radia. Mnie robił Paweł (pab567) skontaktuj się z nim na pewno pomoże.

Komentarz

• KOMAND1306
      Ambiente
      • 2009
      • 154
      • Octavia III (5E3)
      • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM
      • DADA 1.5 TSI 150 KM

Przerobiłem temat i jest tak.
      W systemach MIB2 MHI2 na Holandię w Skodzie blokowali i blokują rozszerzanie opcji w Columbusie. Jeśli jest na pokładzie Columbus MIB2 MST2 to opcje są odblokowane.
      Ja u siebie nie mam żadnych dodatkowych obsługiwanych kodów FEC/SWaP . Tylko te zainstalowane przez producenta. Muszę zchakować jednostkę aby odblokować opcję. W salonie skody tutaj u mnie mi powiedzieli że na przykład na Polskę lub też Niemcy jednostki są odblokowane ponieważ salony same dokładają opcje, a w Holandii takiego czegoś nie robią. Wszystkie opcje są podawane podczas zamawiania nowego auta i tak auto jest dostarczane. A ja wiem z życia że te durne wiatraki są za głupie żeby to ogarnąć i dlatego tego nie robią. Sam się zastanawiam nieraz jak ten kraj może istnieć jak tu na 100 osób 99 to kompletne debile ?!?

KOMAND

Komentarz

Pracuję...