Podobno urządzenie na którym pracują pozbywa się resztek z układu czynnika, sprawdza szczelność układu i nabija nowy czynnik... A i olej nowy od razu nabija do sprężarki.
Chyba mnie nie ściemniają ?
Wiadomo, że zamówienie pakietu wiąże się z wydłużeniem czasu oczekiwania na auto, o ile w ogóle w danym momencie jest dostępność. Pytanie więc ile kosztowałoby jego dołożenie i jaki jest stopień trudności tej operacji?
pytanie do tych co mają ten pakiet, czy listwy chromowe w dolnej części szyb odbijają sie w lusterkach bocznych? Czy tak o ile pamietam w superbie przeszkadzaja w patrzeniu w lusterka? Wiem, że do wszystkiego można się przyzwyczaić, ale po co się męczyć.
pytanie do tych co mają ten pakiet, czy listwy chromowe w dolnej części szyb odbijają sie w lusterkach bocznych?
Nie, natomiast w nocy odbijają się "chromy" z nawiewów bocznych.
bedac na jezdzie probnej O3 elegance, ledwo wsiadlem do samochodu i pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to wlasnie chromowane obrysy nawiewow odbite chamsko na srodku lusterek - fakt dzien byl mocno sloneczny
chromowane obrysy nawiewow odbite chamsko na srodku lusterek
Mała poprawka nie w lusterkach a w szybach bocznych :P (też myślałem, że to lusterka ale po otworzeniu szyby odblaski znikają) właśnie wróciłem z nocnej trasy i dodatkowo zauważyłem że w szybie kierowcy odbija się włącznik świateł wraz z podświetleniem i to tak gustownie, że doskonale widać piktogramy :evil:
chromowane obrysy nawiewow odbite chamsko na srodku lusterek
Mała poprawka nie w lusterkach a w szybach bocznych :P (też myślałem, że to lusterka ale po otworzeniu szyby odblaski znikają) właśnie wróciłem z nocnej trasy i dodatkowo zauważyłem że w szybie kierowcy odbija się włącznik świateł wraz z podświetleniem i to tak gustownie, że doskonale widać piktogramy :evil:
oczywiscie racja, chodzilo mi o odbicia w szybach bocznych ale wlasnie dokladnie na wysokosci lusterek
Chcialem troche odświeżyć temat dołożenia pakietu chrom po zakupie nowego samochodu
Octavia III limuzyna
Jak to sie przedstawia cenowo. Czy trzeba jakies elementy wymieniac, czy mozna taką operacje przeprowadzić z pominięciem serwisu.
Dziękuje za odpowiedzi
Ja bym się na Twoim miejscu umówił z kimś, kto tego pakietu nie chce i wymienił się po prostu ramkami w drzwiach. Wymianę bym zlecił w blacharni ASO, albo zrobił samodzielnie. Chłopaki mają obcykane, co i jak sie zdejmuje.
Ja bym się na Twoim miejscu umówił z kimś, kto tego pakietu nie chce i wymienił się po prostu ramkami w drzwiach. Wymianę bym zlecił w blacharni ASO, albo zrobił samodzielnie. Chłopaki mają obcykane, co i jak sie zdejmuje.
W sumie dobry pomyśl. Muszę dac ogloszenie na forum
Z tego co wiem to z przodem nie ma problemu, ramka tylnich drzwi jest sklejona z szybka na końcu drzwi...
No to pojechales stary z ta zgodnoscia...w naszym ciemnogrodzie ludzie kupuja 10-o letnie diesle Niemiec z przebiegiem nie większym niż 160tys km, ktorym jezdzil albo dziadek, albo dziewica w ciąży do kościoła...
Komentarz