bosss19, to znaczy że będziesz musiał się pozbyć tych dokładek z ABS-u(plastiku).
Minoris 16" vs Ilias 16"
Zwiń
X
-
Minoris 16" vs Ilias 16"
Czy mógłby ktoś wrzucić boczne zdjęcia swojej Octavii III z w/w felgami?
Chciałbym sobie porównać jak samochód prezentuje się z jednymi i drugimi.
Niestety nie mam sposobności porównania w/w felg na żywo, a po zdjęciach z katalogu cięzko się zdecydowac.
Z góry dzięki !
-
-
Zamieszczone przez greg505nie wyglupiaj sie i bierz 17, 16 w tak duzej budzie jest za malaOctavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Dorzucę też jeszcze pytanie: czy Ilias się nadają do łancuchów śniegowych?
W katalogu tylko przy felgach Star jest adnotacja, że są zalecane do łańcuchów śniegowych.
Ponadto co ciekawe jak dopytywałem o ceny, to Velorum i Ilias ok. 500PLN/szt. a Minoris i Star ok. 700PLN/szt. - ot ciekawe skąd ta różnica w cenie?
Komentarz
-
-
Pytałem sprzedawcę o cennik felg aluminiowych, natomiat powiedział mi, że czekają na katalogi jeszcze i nowe cenniki. Planując na zimę zakup 16-tek mam pytanie, czy ceny w Skodzie są akceptowalne, czy lepiej poszukać felg w necie (jakie firmy polecacie?)?O3 1,4 TSI 140KM Elegance
Pakiet Amazing, Sunset, Webasto, Park Assist 2.0,
Przebieg-ponad 25 000 km ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AlfPytałem sprzedawcę o cennik felg aluminiowych, natomiat powiedział mi, że czekają na katalogi jeszcze i nowe cenniki. Planując na zimę zakup 16-tek mam pytanie, czy ceny w Skodzie są akceptowalne, czy lepiej poszukać felg w necie (jakie firmy polecacie?)?
Tym niemniej. Jak odbierasz nowy samochód, to sprzedawca może nie wystawić Ci osobnej faktury na felgi, lecz wpisać ich cenę na fakturę pojazdu. Wtedy cena jest już akceptowalna. :wink:
Ja tak zamówiłem Iliasy i to z takimi samymi gumami jak Tomek, Sava Eskimo S3.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekb1Mi dali iliasy po 460 zł, a więc chyba niedrogo. Opon zimowych nie chciem, bo były za drogie.
W podobnej cenie są Velorum. Natomiast ciekawostką jest, że Minoris i Star są w cenie ponad 700PLN.
A pytanie trochę z innej beczki: czy szerokość felgi ma znaczenie przy możliwości zakładania łańcuchów śniegowych?
Gdy pytałem Sprzedawcę, to wskazał mi na różnicę, gdzie Ilias, Velorum, Minoris mają 6,5Jx16 a Star 6.0Jx16 i te właśnie są zalecane do łańcuchów śniegowych i ten rozmiar jest taki jak przy stalówkach, które są podobno też 6.0Jx16.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekb1Nie wystają. Jak chcesz mogę Ci zrobić dokładne zdjęcie z zimową Sava
[ Dodano: Sob 05 Paź, 13 16:46 ]
Tak to wygląda:
...
Na feldze położyłem listwę, żeby lepiej było widać
Faktycznie ładnie kryją się w oponie.
Bardzo łatwe do czyszczenia.
Jestem zadowolony.
Komentarz
-
-
Re: Minoris 16" vs Ilias 16"
Zamieszczone przez SweetdreamCzy mógłby ktoś wrzucić boczne zdjęcia swojej Octavii III z w/w felgami?
Chciałbym sobie porównać jak samochód prezentuje się z jednymi i drugimi.
Niestety nie mam sposobności porównania w/w felg na żywo, a po zdjęciach z katalogu cięzko się zdecydowac.
Z góry dzięki !Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz