Witam, mam pytanie. Kiedy będzie już wiadomo jakie zmiany będą w MY2016?? Czy jest możliwość aby wtedy zniknął pakiet AMAZING do ELEGANCE z konfiguratora?? Gryzę się strasznie czy zamawiać już teraz czy wstrzymać się jeszcze kilka miesięcy z zamówieniem :roll: . Czy czujniki z przodu są teraz standardowo w wersji ELEGANCE?? Pozdrawiam
Przyciemniane szyby
Zwiń
X
-
wszystko bez przedniej i przednich bocznych 350-700pln w zależności od zakładu (oczywiście folia)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paderoJa zapłaciłem 350PLN prywatnie i mam profeskę prawie jak sunset, a może nawet lepiejO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
weź pod uwagę, że cena jest uzależniona również od jakości folii...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Folia ARMORLITE taka nazwa widniała na pudle od folii, robione w http://strefaserwisowa.com.pl/ wiem, że kilku OCPków z Wawy tam robiło swego czasu. Stopień przyciemnienia 35%
przepuszczalności.
Fotki sa w galerii na stronie powyzej, jak narazie jedyna OIII dlatego tez dostalem rabat.
leszekmw, Napisałem, że prawie, a jak wiadomo prawie robi wielką różnicę , a tak poważnie to wiadomo, że piec byłby lepszy, ale niestety jak ja zamawiałem auto to jeszcze sunset nie był dostępny w zamówieniu
A tu moje fotki:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA czy paski tylnej szyby, mienia sie lekko w odbiciu reflektorow aut z tylu ??
Dodam, że na folię i oklejenie dostałem 10-letnią gwarancję.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez michalek1912Pytanie może głupie, ale zupełnie się nie znam Czy takie przyciemnienie szyb wpływa na ogólną gwarancję od skody?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
LUKI ma rację, zależy od serwisu bo jeśli na przykład coś sie kiedyś sypnie w drzwiach np.podnośnik lub zamek, a okaże się że drzwi były rozbierane przez firmę zewnętrzną, to znając podejście skodowskich ASO, mogą nie uznać gwarancji na te elementy. Ja przyciemniłem na własną odpowiedzialność i z nadzieją ,że nic się nie pokrzaczy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paderoJa zapłaciłem 350PLN prywatnie i mam profeskę prawie jak sunset, a może nawet lepiejPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
rol-on, może nie srebrna, ale beż (też jasny kolor) jest u mnie w ShowRoomie http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1234948 Specjalnie zamieściłem jedno takie poglądowe zdjęcie :szeroki_usmiech żeby móc ocenić seryjnego SunSeta.
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
Komentarz