Gdzie mocowana jest ta taca z pierwszego linka, bo nie mam pomysłu?
Ta z tym gościem na zdjęciu nigdzie nie jest mocowana, po prostu kolejne przegródki wkładane bez pośrednio do bagażnika - pasują po wsunięciu pomiędzy tylne nadkola. A na ta z 2 linka poluję ale nigdzie nie widziałem IMO świetne rozwiązanie na latające przedmioty po bagażniku.
ciekawe jaki koszt, bo też pewnie bym pomyślał.
jak nie zapomnę z wrażenia to zapytam
Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Ta z tym gościem na zdjęciu nigdzie nie jest mocowana, po prostu kolejne przegródki wkładane bez pośrednio do bagażnika - pasują po wsunięciu pomiędzy tylne nadkola. A na ta z 2 linka poluję ale nigdzie nie widziałem IMO świetne rozwiązanie na latające przedmioty po bagażniku.
Numer części 5E5 061 109 - jeszcze niedostępne w sprzedaży
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
hej, dziś odebrałem O3... rzeczywiście te dywaniki Octavii to nie maja gumy pod pedałami... lipa trochu no ale co zrobić... generalnie to fajnie sa wykonane i pasuja - jedyne co to trochu gumy brakuje na razie puki co to zadowolony po 2h użytkowania :P
Numer części 5E5 061 109 - jeszcze niedostępne w sprzedaży
widziałam ta część jak gościowi montowali a raczej demontowali do Octavii na Kocmyrzowskiej bo mu się opony nie mieściły w bagażniku. Niestety byłam zbyt zaoferowana swoją Octavią
na zdjęciu nie wyglądała na tak głęboką jak w rzeczywistości
Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Komentarz