Zamieszczone przez Prezes52
Dodatkowa listwa w kolorze chromu na przedni zderzak
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Witam. Czy ktoś zamówił taka listwę i jak wygląda na żywo? Prosiłbym o parę fotek z góry dziękujęZamówiona (19.12.2013)
Wyprodukowana (25.03.2014)
Odebrana (14.04.2014)
OCTAVIA III Kombi 1.4 TSI Beż Cappuccino +Ambition+Amazing+Pakiet chrom+Sunset+inne dodatki
-
-
ja miałam mieć zamontowane (domawiałam nie całe dwa tygodnie po zamówieniu), ale jak się wczoraj okazało salon nie dopisał mi do zamówienia, a sprzedawca wyjechał na 2 dni (i nie ma kto zamówić ;/) i na pewno nie będę miała listwy na piątek ;/Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekja miałam mieć zamontowane (domawiałam nie całe dwa tygodnie po zamówieniu), ale jak się wczoraj okazało salon nie dopisał mi do zamówienia, a sprzedawca wyjechał na 2 dni (i nie ma kto zamówić ;/) i na pewno nie będę miała listwy na piątek ;/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Prim
Dzięki za linki
[ Dodano: Sro 12 Mar, 14 11:41 ]
Zamieszczone przez Prim1. http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=75370
2. http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=25 (strona 2)
3. http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...days=0&postord
er=asc&start=25 (strona 2)Zamówiona (19.12.2013)
Odebrana (14.04.2014)
OCTAVIA III Kombi 1.4 TSI Beż Cappuccino +Ambition+Amazing+Pakiet chrom+Sunset+inne dodatki
Komentarz
-
-
Ja zakupiłem tą listwę już po odbiorze i teraz czekam na wyższe temperatury żeby ją zamontować. Jest natomiast szansa że przez weekend, bo w piątek oddaje już drugi raz samochód do lakierowania zderzaka tylnego, więc w ramach rekompensaty dam im za zadanie zamontowanie tej listwy.Octavia 3 - 1.4TSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voctawiasJa dałem coś koło 260,-.
[ Dodano: Pon 17 Mar, 14 22:00 ]
Mi zaśpiewali 303zł +120 założenie...brrrrrrr....ciekawe czy to takie skomplikowane żeby ją samemu założyćZamówiona (19.12.2013)
Odebrana (14.04.2014)
Komentarz
-
-
ja zapłaciłam 255 zł
ale będę sama zakładała
jest na taśmie dwustronnej
jak ktoś będzie chciał to mogę zrobić zdjęcie tej listwy (a raczej trzech elementów)Zamówiona (12.12.2013)
Odebrana (14.03.2014)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekja zapłaciłam 255 zł
ale będę sama zakładała
jest na taśmie dwustronnej
jak ktoś będzie chciał to mogę zrobić zdjęcie tej listwy (a raczej trzech elementów)Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
powiem tak u mnie będzie to dobrze wyglądało taki element uzupełniający Pakiet Chrom
zrobię zdjęcie elementu przed założeniem bo zakładać będę dopiero jak umyję samochód czyli przez weekend
PS. zrobię zdjęcie lustrzanką i prześlę na emailaZamówiona (12.12.2013)
Odebrana (14.03.2014)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekpowiem tak u mnie będzie to dobrze wyglądało taki element uzupełniający Pakiet Chrom
zrobię zdjęcie elementu przed założeniem bo zakładać będę dopiero jak umyję samochód czyli przez weekend
PS. zrobię zdjęcie lustrzanką i prześlę na emaila
super, z góry wielkie dzięki. U mnie nie ma pakietu chrom (jakoś w liftbacku mi nie pasował, co innego w combi gdzie jest dookoła) ale z kolei myślę, że może się fajnie komponować ze srebrną otoczką grill'a. Ale muszę mieć dobre zdjęcie po założeniu u kogoś by móc sobie wkleić :diabelski_usmiech
wtedy może stwierdzę, że cena jednak nie jest chora (choć jest :P) i polecę zamówić w salonieJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
mi brakuje czegoś z przodu samochodu ;p dlatego kupiłam tą listwę
[ Dodano: Wto 18 Mar, 14 12:51 ]
Poniżej załączyłam:
* zeskanowaną instrukcję montażu (plik na serwerze dostępny przez 31 dni)
Instrukcja montażu listwyZamówiona (12.12.2013)
Odebrana (14.03.2014)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekmi brakuje czegoś z przodu samochodu ;p dlatego kupiłam tą listwę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg505Ja wciaz sie bije z myslami czy zalozyc ta listwe, czy moze zalozyc czarna obwodke grilla :roll:
Gosi@czek, montuj, chetnie bym porownal z i bez na zywoZamówiona (12.12.2013)
Odebrana (14.03.2014)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voctawiasTa listwa bardzo ładnie uzupełnia pakiet chrom, więc jak ktoś ma ten pakiet to powinien sobie sprawić.
a jak ma ktoś kolor czarny samochodu to bezdyskusyjnieZamówiona (12.12.2013)
Odebrana (14.03.2014)
Komentarz
-
-
Na białym też się fajnie prezentuje Generalnie to jest to coś co powinno być zawsze bo autko dużo lepiej wyglądaSkoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekZamieszczone przez voctawiasTa listwa bardzo ładnie uzupełnia pakiet chrom, więc jak ktoś ma ten pakiet to powinien sobie sprawić.
a jak ma ktoś kolor czarny samochodu to bezdyskusyjnieZamówiona (19.12.2013)
Odebrana (14.04.2014)
Komentarz
-
-
Jak bede miala zamontowana listwe to zamieszczę zdjecie na razie czekam na odpowiednia temp.Zamówiona (12.12.2013)
Odebrana (14.03.2014)
Komentarz
-
Komentarz