Zamieszczone przez Wojtas_Poznań
Alufelgi
Zwiń
X
-
Alufelgi
Szanowni Państwo,
lada moment muszę oddać swoją Octavię II 1,9 i w zamian dostanę III z silnikiem... 1,2. Nie uśmiecha mnie się to, ale darowanemu...
Tutaj dwa pytania:
1. Czy do "trójki" podejdą fele skodowskie pegasusy 17'' (z oponami 45/225)'? Czy mimo delikatnie różnego ET, będzie dobrze wizualnie i praktycznie? Może macie juz jakies przyklady.
2. Czy silnik 1,2 uciągnie takie fele?
Jeżeli pominąłem juz podobny temat, proszę o delikatny lincz, gwarantuję że korzystałem z opcji "szukaj"
Najlepszego,
GrzegorzPozdrawiam,
siviq
-
-
Re: Alufelgi
Zamieszczone przez siviqgwarantuję że korzystałem z opcji "szukaj"
Komentarz
-
-
1. Czy do "trójki" podejdą fele skodowskie pegasusy 17'' (z oponami 45/225)'? Czy mimo delikatnie różnego ET, będzie dobrze wizualnie i praktycznie? Może macie juz jakies przyklady.
Zamieszczone przez siviq2. Czy silnik 1,2 uciągnie takie fele?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
tak, żebyś ogarniał co i jak
oem parametry o2fl
17x7 ET54 225/45/17
oem parametry o3
17x7 ET49 225/45/17kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
LUKI,
z tymi felgami z O2 do O3 to chyba nie zawsze tak różowo. Kiedyś też o to pytałem.
Ostatnio miałem trochę czasu i pojechałem w końcu przymierzyć moje stare felgi, ale niestety po założeniu okazało się, że przy maksymalnym skręcie kół zostaje jakieś pół centymetra do nadkola. Trochę mało chyba. Tyle że to przy obniżonym zawieszeniu, może przy standardowym jest lepiej.Pozdro
Komentarz
-
Komentarz