Może ktoś instalowal podstopnicę/footrest w O3RS DSG?
Nie moge się pozbyć dotychczasowego plastiku, a boje się, że urwę jakiś uchwyt. Nie widzę żadnych śrub w tej do zainstalowania, więc nie wiem co trzyma tą starą.
Nie moge się pozbyć dotychczasowego plastiku, a boje się, że urwę jakiś uchwyt. Nie widzę żadnych śrub w tej do zainstalowania, więc nie wiem co trzyma tą starą.
Ogólnie masz już nową? Zobacz jakie są mocowania. Jak ja instalowania to ciągnąłem w mierunku radia. Co do montażu to w odwrotna stronę w kierunku drzwi poziomo a potem dopiero naginalem plastkik od progu drzwi. Też się sporo nameczylem. Efekt końcowy ekstra.
Montaż jest banalnie prosty w porównaniu do wyciągnięcia jej. Jak montujesz to trzeba zacząć od prawej strony (tej od radia) trafiasz zaczepami i jednocześnie odginasz ten plastik co jest na boku od strony drzwi. Podstopnice wkładaj płasko to od razu trafi w dobre miejsce i wejdzie pod plastik od strony drzwi.
Komentarz