Czy ktoś doposażył octavię 3 lift w hak. Czy są z tym problemy? Byłem w serwisie w Bydgoszczy i niestety mówili że jeszcze nikt u nich nie zlecał tego. Boję się trochę być tym pierwszym. Może ktoś poleci dobry serwis Bydgoszcz i okolice?
Czy ktoś doposażył octavię 3 lift w hak. Czy są z tym problemy? Byłem w serwisie w Bydgoszczy i niestety mówili że jeszcze nikt u nich nie zlecał tego. Boję się trochę być tym pierwszym. Może ktoś poleci dobry serwis Bydgoszcz i okolice?
Cześć, ja zakładałem i trochę jazdy było z kodowaniem ale ogólnie poszło bez problemu :szeroki_usmiech Montaz haka Ja montowałem u Machudery w Łęczycy i mogę śmiało polecić robota profi a jest co rozbierać od zderzaka tył poprzez bagażnik i progi od strony kierowcy, czas około 3.5 h
Witam,
Jedyna zatyczka to ta od gniazda haka po prawej stronie ( mała kwadratowa zaślepka) , nie ma zaślepki na cały prostokątny port wycięty w zderzaku .
Podrawiam
Jacek
Mam, jeżdżę, cieszę sie (-:
Zmiana na 1.4 TSI 140 HP.
Niestety ta nowa to nie jest 4x4 ...
Dokładnie jak Jacek G mowi. U mnie tez nie było zadnej zaslepki przy odbiorze z salonu. Na pewno troche sie bedzie brudzic, ale zaslepka by chyba duzo nie pomogła w tym miejsciu i tak...
Komentarz