aniol, gratki dla córki za dojście do finałów. Następnym razem będzie medal
Radio swing zmiana na bolero
Zwiń
X
-
kupujesz columbusa na all....., dokupujesz instalacje pomiędzy ekranem a jednostką, przedłużacz instalacji radiowej do schowka, antena gps, potem wysyłka jednostki do Krakowa na odblokowanie i wszystko hula.
koszty w zależności za ile co kupisz. a samo odblokowanie 250euro
tu masz przedłużacz
pozdrawiam
Komentarz
-
-
napisz tu [email protected] z dopiskiem ze kontakt masz od roberta. czas operacji na miejscu ok 4 godzin. skoro chcą w euro to się płaci w euro.
Komentarz
-
-
No to tanio to nie jest...
zakup w serwisie aukcyjnym = ~3.000 zł
przedłużacz do schowka = 180 Ł = ~1.000 zł
kodowanie = 250 eu = ~ 1.100 zł
To razem około 5.100 zł
Do tego jest to sprzęt z niewiadomego źródła, własna robota przy montażu i ryzyko utraty gwarancji w przypadku problemów z elektryką w samochodzie.
Te pieniądze spokojnie mogłyby zarabiać stacje ASO gdyby Auto Skoda miała inna politykę.
A tak ludzie oszczędzają ok. 6.000 zł przy konfiguracji samochodu, a na doposażeniu zarabiają prywatni specjaliści.Pozdrawiam
Moustache
Komentarz
-
-
jak dobrze poszukasz to znajdziesz za 1500 - 2000 zł
mam na zbyciu jednostkę centralną już gotową.
ok ale jeśli masz bolero to przedłużka odpada bo już masz instalacje fabryczną w aucie, ja miałem swinga i przedłużkę musiałem zrobić mnie to kosztowało od 300zł
czyli licząc po twojemu zla bolero - columbus
jednostka + monitor 3000
kodowanie 1000
i nasz 4000
Komentarz
-
-
a jak to wygląda zmiana radia swing na te nowe które jest od jakiegoś czasu montowane w O3 dokładnie chodzi o te : https://www.google.pl/search?espv=2&...2F%3B900%3B506
Komentarz
-
-
Komentarz