Polecam Bibinje, 7 km od Zadaru.
Przeprogramowanie elektrycznego zamykania klapy bagażnika
Zwiń
X
-
Przeprogramowanie elektrycznego zamykania klapy bagażnika
Witam serdecznie specjalistów.
Mam elektrycznie zamykaną klapę bagażnika.
Mogę ją otwierać zarówno przyciskiem na klapie, pilotem z kluczyka jaki i przyciskiem na panelu przy skrzyni biegów.
Zamykać już tylko przyciskiem na wewnętrznej stroni klapy.
Czy da się coś z tym zrobić?
Szczególnie zależy mi na zamykaniu przyciskiem na panelu przy skrzyni biegów - raz przyciskam: otwieranie, drugi raz " zamykanie".
Będę wdzięczny za wskazanie sposobu i ewentualnie podpowiedź gdzie to zrobić.
MirekJeżdżę:
Octavia III, elegance, 1.4 TSI, DSG, kombi, Biel candy, amazing, KESSY, DAB, CANTON, SUNSET, Skóra naturalna + tkanina, Aktywny tempomat, Lane Asist, Driver set up, elektryczna klapa bagażnika, sportowe zawieszenie + XDS, elektryczny fotel kierowcy, podgrzewane fotele przód, gniazdo 230V i inne...
-
-
Jao że jestem niekumaty w sprawie VCDSa, proszę o kogoś ze śląska kto mógłby mi w tej sprawie pomóc - chętnie przyjadę z dobrym słowem i....
Mirek
[ Dodano: Wto 02 Cze, 15 13:07 ]
Temat można uznać za zamknięty.
Da się.
Odpowiednie wsparcie otrzymałem (czekam tylko na powrót do zdrowia by się spotkać)Jeżdżę:
Octavia III, elegance, 1.4 TSI, DSG, kombi, Biel candy, amazing, KESSY, DAB, CANTON, SUNSET, Skóra naturalna + tkanina, Aktywny tempomat, Lane Asist, Driver set up, elektryczna klapa bagażnika, sportowe zawieszenie + XDS, elektryczny fotel kierowcy, podgrzewane fotele przód, gniazdo 230V i inne...
Komentarz
-
Komentarz