Ja myślałem o zakupie smartgate i zadałem pytanie o wysyłkę do PL i jest jak mówi Enriquez. Jednak zaproponowali odbiór osobisty u dealera blisko granicy z PL np. w Ostrawie. Jadąc A1 mam tam ok 50 min jazdy i chyba kiedyś się przejadę przy okazji wypadu na Porubę...
Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Ja myślałem o zakupie smartgate i zadałem pytanie o wysyłkę do PL i jest jak mówi Enriquez. Jednak zaproponowali odbiór osobisty u dealera blisko granicy z PL np. w Ostrawie. Jadąc A1 mam tam ok 50 min jazdy i chyba kiedyś się przejadę przy okazji wypadu na Porubę...
Właśnie też tak chcę zrobić. Jestem zalogowany i odbiorę w Trutnovie.
Czy może ktoś kupował przez czeski e-shop akcesoria do Skody?
Pytam, bo jest znaczna różnica cen od tych w naszym e-sklep.
Ja zamawiałem kilka gratów do Fabii. Tak jak piszą, wysyłka tylko do Czech, ewentualnie odbiór osobisty w wybranym czeskim ASO. Ja akurat pracuję w Czechach, więc wysyłka przyszła na adres firmy. Różnica w cenach ogromna. Np. śruby zabezpieczające około 50zł taniej, zestaw do wymiany koła 50% tego co chcą w Polsce itd. Poza tym o wiele większy wybór.
Właśnie odebrałem aluminiowe felgi. Cena nie porównywalna. Na minus to brak informacji mailem o towarze. Na stronie wyszystko ok. szybko i polecam. Odbiór tylko osobisty lub u znajomych w Czechach. Warto pojechać. Polecam
jakie dane podales? bo nawet zamawiajac muisz podac chyba adres etc i tylko czeskie przyjmuje. Robiles odbior w salonie? patrzylem to najblizej chyba brentag :/
jakie dane podales? bo nawet zamawiajac muisz podac chyba adres etc i tylko czeskie przyjmuje. Robiles odbior w salonie? patrzylem to najblizej chyba brentag :/
Podałem swoje dane , a jak nie pasował kod pocztowy podałem ten z salonu gdzie odbierałem.
Działa na 100%. trzeba troche kombinować ale warto. Polecam.
ja kupiłem raz na superskoda.com
Bank skasował mnie za przewalutowanie po swoim kursie, dwa przelew też kosztował sporo.
Po zakupie lampek do oświetlenia tablicy i tak wywalało mi błąd, a jak kupiłem o połowę tańsze na motohid nie mam problemu no i koszt przelewu była znacznie przystępniejszy.
Reasumując, nie polecam.
W swojej sprawie ( podłokietnik do OI ) poruszyłem wszelkie możliwe znajomości i zobaczymy czy to sie jeszcze nowe u nas kupi. Jeśli nie, to czeka mnie wycieczka do CZ. W przelewy i wysyłki nie chce się bawić z uwagi na to, co napisałeś.
Komentarz