będę wdzięczny.
Aktywny tempomat
Zwiń
X
-
Odświeżę trochę temat,
rrobert czy udało ci sie dołożyc ACC? Tak naprawde mnie zależy na FA czyli Front Assist
Czy coś takiego bedzie działać w miejsce radaru i da zamierzoną funkcjonalność?
Jesli odpowiedz brzmi pozytywnie jak sprawa z kodowaniem i sławetnym CP
Moja skoda wersja Style + pasywny tempomat+czujnik zmierzchu i deszczu
Komentarz
-
-
Jeszcze trochę czasu i będzie można odblokować CP, jestem na etapie pozyskiwania Geko itd, oczywiście z góry uprzedzam że jeżeli ktoś będzie chciał skorzystać z moich usług to będę potrzebował np skan dwóch dokumentów tożsamości tj dowód osobisty i prawo jazdy no i dowód zakupu części które będziecie chcieli zamontować plus zaświadczenie od sprzedawcy że towar jest z legalnego źródła. Druga sprawa to potrzebna jest głowica vas i ODIS
Komentarz
-
-
leon5f,
będę potrzebował np skan dwóch dokumentów tożsamości tj dowód osobisty i prawo jazdyO3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
A jak by inaczej :lol:
Tak na poważnie, myślisz że dlaczego ASO nie chce ściągać CP bo jest bardzo wielkie prawdopodobieństwo że graty klienta mogą pochodzić z kradzieży i podczas odblokowania automatycznie mamy policję na karku. Geko jest wydawane na podstawie danych personalnych i firmy, tak że na podstawie niekaralności właściciela owej firmy, tak że policja wie gdzie zapukac
Komentarz
-
-
ochrony komponentu nie da się ściągnąć można ją tylko uaktualnić do danego samochodu i serwisy to robią
- wymieniałem bordnez, gateway, licznik, dopisywałem komponent do radaru ACC - nie mylić z aktywacją ACC więc się da
a mając wszystkie uprawnienia i tak nie zrobisz aktywacji ACC dla samochodu który go nie miał
Komentarz
-
-
rrobert, jeżeli się rozchodzi o doposazenie (aktywację) ACC w aucie które go nie miało to masz w połowie rację gdyż można uzyskać od ASO specjalne kody do aktywacji tego. Mam znajomego który otrzymał takie kody i walczy z aktywacja tego.
[ Dodano: Czw 03 Mar, 16 06:45 ]
Maicroft, taki w tym problem ze Geko jest bardzo trudno uzyskać i lepiej się zabezpieczać właśnie w taki sposób aby szybciej nie stracić tego niż się to dostało. W Polsce np wszystkie te pozwolenia są za darmo, ja staram się o to w innym kraju i aby mieć Geko itd muszę najpierw uzyskać autoryzacje która kosztuje nie mało i trzeba za nią płacić roczny abonament. Więc lepiej się zabezpieczyć tak aby nie poszło wszystko na marne. Mając oświadczenia skany dokumentów klienta policja szybciej namierzy potencjalnych złodziei a i ja będę miał mniej ciaganiny wyrazie W.
Komentarz
-
Komentarz