hmmm - raczej tak. video niestety nie pociagnie... ale chociaz mp3 przez Blutacza idą. :lol:
Bolero - loga stacji radiowych
Zwiń
X
-
wozhd a może usunąłeś pamięć podręczna, bo jest taka opcja w SETUP. U mnie się póki co trzymają od 2 tygodni.
A tak z innej beczki, zauważyłem, że jest opcja aktualizacji naszych Bolero, zagłębiał się ktoś w ten temat? Wiecie skąd pobrać aktualizację ?Octavia 1,8 TSI Elegance + Amazing + Sunset + Chrom + Dynamic + LED
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=73485
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wozhdCzy tylko u mnie loga znikają czy ktoś już miał taki problem?
Komentarz
-
-
Ciekawych zjawisk ciąg dalszy. Po kolejnym zniknięciu 2 ikonek jakoś nie miałem czasu żeby ich wgrywać i w jednym momencie na miejscu jednej "zniknionej" ikonki pojawił się awatar znajomego z gmail'a który jako ostatni wysłał do mnie wiadomość odebraną przez komórkę która była zsynchronizowana z autem po BT.
UWAGA: powyższe to Real Story.
W najbliższym czasie znowu wgram poprawne ikonki, jestem ciekaw co się stanie tym razemO3 1.8 TSI Blue Race
Komentarz
-
-
Jeśli ktoś szuka logo stacji radiowych to VW zebrał dla nas większość w komplet:
loga stacji radiowych EU
Komentarz
-
-
Fajnie że się postarali i ułatwili trochę nam życie.
Rozmiar wszystkich, czy trzeba czy nie ustawiony jest na 160 x 120. Miejsce na logo stacji w Bolero na wysokość wynosi jednak poniżej 120, po powoduje proporcjonalne zmniejszenie logotypu także z jego szerokości. Proponuję usuwać gdzie się da puste tło nad i pod logotypem, dzięki czemu nie zostanie nad wymiar zmniejszone i bardziej wypełni obszar przycisku
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elektrykprostyJeśli ktoś szuka logo stacji radiowych to VW zebrał dla nas większość w komplet:
loga stacji radiowych EUOctavia III Combi 1.4 TSI Brąz Topaz
Komentarz
-
-
hajka
próbowałem wgrać loga do mojego Bolero
Ale po włożeniu pendrive'a dostałem komunikat, że nie rozpoznano urzadzenia USB.
znaczy co? potrzebny jest jakiś dedykowany USB?
Dodam, że pliki wrzuciłem do folderu na pendrive...
Jakieś wskazówki? dzięki“It is mine, I tell you. My own. My precious. Yes, my precious.”
― J.R.R. Tolkien, The Fellowship of the Ring
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Barto79hajka
próbowałem wgrać loga do mojego Bolero
Ale po włożeniu pendrive'a dostałem komunikat, że nie rozpoznano urzadzenia USB.
znaczy co? potrzebny jest jakiś dedykowany USB?
Dodam, że pliki wrzuciłem do folderu na pendrive...
Jakieś wskazówki? dzięki
Komentarz
-
Komentarz