Witam mam Skode od kwietnia czyli 8 miesięcy i dzisiaj zauważyłem że wyciera się sreberko na DSG na łączeniu.Czy u was też się tak dzieje, czy jest sens to zgłaszać do ASO?
No ta cena czyni cuda to chyba nie tutaj, octavia kosztuje już minimum 68tys a 5 lat temu Tour kosztował koło 45 tys więc cena wygórowana a jakość nie bardzo widac
Odgrzeję trochę kotleta, otóż w mojej O3 to sreberko wygląda tragicznie. Zakupiłem drugą gałkę i chce ją wymienić. Pytanie do osób które mają taki zabieg za sobą. Jak sie do tego zabrać żeby nie narobić niepotrzebnych zniszczeń??
Odgrzeję trochę kotleta, otóż w mojej O3 to sreberko wygląda tragicznie. Zakupiłem drugą gałkę i chce ją wymienić. Pytanie do osób które mają taki zabieg za sobą. Jak sie do tego zabrać żeby nie narobić niepotrzebnych zniszczeń??
A ja mam pytanie z innej beczki. Gdzie taką gałkę kupiłeś i ile kosztowała? Na znanym portalu aukcyjnym widzę tylko używki, a takie mnie nie interesują.
Niestety jeszcze nie wymieniłem, nie wiem jak się do tego zabrać, rozebralem ramkę wokół skrzyni, ale nie wiem jak zdjac stara gałkę, a boję się na siłę coś robić.
W nowej galce jest taki czerwony plastik i nie wiem jak go wyjąć...
Gałkę kupiłem okazyjnie za 100 zł nową na znanym portalu aukcyjnym
Komentarz