Zamieszczone przez xcex
Zobacz wpis
octavia 1.4 150KM Zawieszenie
Zwiń
X
-
Gość
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisW aucie nie ma żadnej tylniej rzeczy.
Komentarz
-
-
Gość
-
Bry(wiecz). poczytałem - wybiórczo ale zawsze Powiem tak - od 13 (słownie trzynastu) dni katuje O3 FL 1.4/150 - na belce. Wcześniej Tour II. Odczucia (subiektywne więc nie dowód w sprawie
1. Mój Czarnuch jest miękki...pontonowy wręcz w porównaniu z O2 - ale tam mi poszła sprężyna więc po wymianie się przód utwardził ...
2. Belka...ciągle przyzwyczajam sie do "głuchego yebnięcia na każdej większej nierówności - nie jest to może wada ale wydaje mi się że O2 lepiej sobie radziła mimo wieku.
3.Wracam do punktu 1- miękko pływająco - w ASO pewnie powiedzą " to dla komfortu" ale pewnie każdy z nas ma inny wyznacznik komfortu. albo że można było dokupić...
4. nie mogę się zgodzić że wyprzedzanie na autostradzie to jakiś skok na linie z mostu...choć lepiej wychodzi przy delikatnych ruchach - to zawieszenie u mnie nie lubi gwałtownych/SPÓŹNIONYCH reakcji... - dla jednych wada dla innych zaleta - dla mnie to i to
5. Mam wrażenie że przód jest albo za lekki albo amor+sprężyny z dodatkiem małym pawulonu - za miękkie
6. Punkty 1-5 pisane po kilku dniach jazdy i małym przebiegu - więc traktujcie to bardziej jako "wrażenia z jazdy testowej niż raport z użytkowania
7. wczoraj jechałem Kodżakiem TD 190 4x4 scout - uupy nie urywa - poza fotelami
8. Lubie mojego Czarnucha - a skoro kupiłem to zalety pokocham a do wad się przyzwyczaję lub .. nauczę obejść
Pzdr
a.
Komentarz
-
-
Gość
-
Obecnie przejechane 8 500 km, miękkość zawieszenia mi nie przeszkadza jedynie pływanie auta na boki przy większych prędkościach. Na dniach chcę wstawić dystanse 15 przód i 17 tył tak aby koło nie wystawało poza obrys błotnika, może to trochę poprawi jazdę. Poza tym z auta jestem mega zadowolony.
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez audik Zobacz wpisprowadzenie w zakrętach.... tragedia i to za 108.000tyś
Komentarz
-
Zamieszczone przez Blaise Zobacz wpisNiestety, ale tak jest w w o3. Wyprzedzanie ciężarówek na drodze szybkiego ruchu przy >130 km/h to jest jazda dająca więcej pobudzenia niż najmocniejsza kawka na stacji.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xcex Zobacz wpisza wyjatkiem kiedy wieje.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpistylniej
to jest wątek o ortografii, interpunkcji, gramatyce itp?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisniezły tekst, ale ja tego nie potwierdzam. Większe prędkości miałem i jedzie jak po sznurku180km / 300Nm
Komentarz
-
-
No wiesz, nie jest to samochód na rajdy po krętych drogach, ale jedzie całkiem przyzwoicie. Nigdy nawet przy dużych prędkościach nie trzymam kurczowo kierownicy, raczej zawsze mam poczucie pełnego bezpieczeństwa, ale bolid F1 to nie jest, wiadomo.Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisto jest wątek o ortografii, interpunkcji, gramatyce itp?
Komentarz
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisCzyli nie wiesz czym to się różni...
1:1pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Gość
Bo nie znajduję w sobie zrozumienia dla chronicznego uwielbienia rzeczy gorszych i okłamywania siebie, że muszą być jednak lepsze, bo są nowsze. Wiesz, że nie dogadamy się (nie tylko) w tej kwestii.
Komentarz
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisWiesz, że nie dogadamy się (nie tylko) w tej kwestii.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisto jest wątek o ortografii, interpunkcji, gramatyce itp?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisto nasz prof.Miodek....pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisruwado spoko nie ma co gadać kto się wozi teslą o naszych kurach.....
nasza belka nie dorównapozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisZa ile???Szukasz śrub do felg aluminiowych? Potrzebujesz śrub do kół stalowych lub dystansów do felg? Zwracasz uwagę na jakość i bezpieczeństwo? Jeśli tak, to dobrze trafiłeś.
wraz z śrubami 285 PLN
Komentarz
-
Komentarz