Ja obczaiłem dokładnie RSa w Kąkolewie i się zakochałem. Fotele zintegrowane z zagłówkami mistrz!, zajebiście wyprofilowana tylna kanapa, listwy ala carbon (duuuuuużo lepiej wyglądają niż te z Elegance), czarny sufit, wszystko ze sobą współgra. No i miejsce! Ustawiłem sobie fotel pod siebie i usiadłem w "drugim rzędzie" i jest sporo więcej miejsca w porównaniu do mojej. Jedynie do przyzwyczajenia małe lusterka w porównaniu do O2FL.
Zamieszczone przez LUKI
chociaż wolałbym czarną na dziewiętnastkach
Nie wiadomo kiedy będą dostępne, tak samo jak większy hebel, bo się pytałem.
Paradygma: nie ma nigdzie a upust jaki mi zaproponowano w jednym salonow na RSa wartego 147tys to tylko 5% więc słabo. Jak będęgotowy do zakupu to będę musiał poszukać lepszej oferty.
Ja jechalem 1.8tsi i wiem czego siemspodziewac jak zamowisz to daj znac gdzie i ile upustu dostales bo 5% to lipa. A na RSa to troche poczekasz zeby zobaczyc gdziekolwiek.
Mihau, nikt nie da większego upustu na RS obecnie
może za rok będzie lepiej
ale przyznam szczerze, że mi po konfiguracji wyszło ponad 140tys i zasadniczo wolę kupić coś innego niż Skodę za te pieniądze, zwłaszcza, że ani wykończenie O3 ani design(że o cenie nie wspomnę) jakoś na kolana mnie nie powalają
IMHO w podobnych pieniądzach można mieć nowego Golfa R, że o innych autach nie wspomnę :roll:
Skoda tym razem przesadziła
wolałbym chyba nowego S3 :P
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz