Tak a 1Z na linie po 70km 2,5l/100km :lol:
Octavia III w Zakupie kontrolowanym TVN Turbo
Zwiń
X
-
Zgadzam się z powyższym...
Sam przymierzałem się do Ceeda w zeszłym roku, wszystko było ok poza b. słabym i męczącym odgłosem silnika na wyższych obrotach. Te 135 KM to raczej kucyki -testowałem 2 razy aby się upewnić..
Gwoździem do trumny okazał się rabat wynegocjowany w październiku-było to 0 PLN i dywaniki:!: , w styczniu przy kolejnej próbie przy wyprzedaży rocznika 1500 PLN- żenada...
Stąd też decyzja o zakupie O3, ale zdecydowanie lepiej wyposażonej niż w materiale filmowym...O3 1,4 TSI 140KM Elegance
Pakiet Amazing, Sunset, Webasto, Park Assist 2.0,
Przebieg-ponad 25 000 km ...
Komentarz
-
-
Słuchaicie ja miałem IX 35 - niby 5 lat Gwarancji taaaaaaaaaaaaaa :lol: tylko, że na większość rzeczy albo 12 miesięcy (zawieszenie) albo same wyłączenia.
Jednym słowem IX 35 to był najgorszy paździerz jakim jeździłem dlatego uważam, że porównywanie marki KIA do Skody to policzek :diabelski_usmiechSkoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ukukroblem to SILNIKI... a wlasciwie silnik. Dramatycznie brakuje tam odpowiednika turbodoladowanego 122-140 KM TSI.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Re: Octavia III w Zakupie kontrolowanym TVN Turbo
Zamieszczone przez dawidw.88Na TVN Player pojawił się nowy odcinek Zakupu kontrolowanego. Wśród propozycji jest OIII 1.2 TSI 85KM
http://tvnplayer.pl/programy-online/...238,22213.html
Który to był odcinek, abym mógł go później ewentualnie wyszperać?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11nie poinformowali kupującego o mega rabatach w skodzie.
czy chodzi o ewentualny rabat, jaki można wynegocjować?
Pytam bo jestem na etapie negocjacji, więc jeżeli coś przeoczyłem to chętnie się dokształcę :POctafan
Komentarz
-
Komentarz