Zamieszczone przez Agamek12
gasnica,apteczka,trojkat
Zwiń
X
-
Bridgestone lub Michelin ostatnio ale może byc inna - zależy jaki wagon z oponami przyjedzie do fabryki :-))))))))Pozdrawiam,
Bomber
-
-
miejsce :-) nie ma obowiązku jej dodawać - ja dostałem przypadkiem :PPozdrawiam,
Bomber
-
-
ruluss musiałeś mieć gaśnice i trójkątZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Re: gasnica,apteczka,trojkat
Zamieszczone przez arecki1338Czy samochody wyjezdzajace z salonu maja na wyposazeniu apteczke,trojkat i gasnice? Czytrzeba dokupic osobno?
Opony - Michelin.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Apteczkę spełniającą europejską normę DIN 13164 można znaleźć w każdym hipermarkecie na stoisku z pierdołami samochodowymi, za około 30 zł.
Nie dał dealer, to trzeba sobie kupić.
Zamieszczone przez mac_aaronApteczka nie jest wyposażeniem obowiązkowym w Polsce, obowiązkowe jest udzielenie pierwszej pomocy.
Wiecie czym udziela się pomocy poszkodowanym podczas wypadku?
Zazwyczaj apteczką z rozbitego samochodu...
Warto mieć dobrze wyposażoną apteczkę, nawet jeśli przepisy o tym nie mówią.
Komentarz
-
-
dealer ma obowiazek dac trojkat i gasnice - wg polskich norm auto wyjezdzajace z salonu musi miec to minimum na wyposazeniu - wszystko inne (apteczka, itp) to dobra wola dealera
opony w aucie z marca 2014 to continental contipremiumcontact 5 - ale montuja to co jest na magazynie - raczej wszystko opony "premium"O3 1.2 105KM 6M
Komentarz
-
-
oskar12345 ja mam Dunlop
ja osobiście kupiłam apteczkę zgodną z normami europejskimi, ale specjalnie szukałam też na rzep żeby mi się po bagażniku nie walała (koszt 25-35 zł)Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
Komentarz