Co to znaczy proporcjonalne felgi do fury ? Jeśli chodzi o przód to wiem że jest za wąski będę go wypychał .
XDS przy sportowym zawieszeniu?
Zwiń
X
-
XDS przy sportowym zawieszeniu?
Polski konfigurator mówi: Sportowe zawieszenie 500 zł
i zero wyjaśnień.
Z kolei czeski: Sportovní podvozek s XDS 3 300 Kè
"Elektronická uzávìrka diferenciálu, svìtlá vý¹ka vozu sní¾ena o 15mm."
I niemiecki: Sportfahrwerk 220,00 € inkl. XDS
I tu pytanie - czy w Polsce jest XDS do sportowego zawieszenia czy nie ma?
-
-
mac_aaron, a nie masz opcji sprawdzenia tego po podpięciu?
wiem, że w o2fl bez problemukliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Bez przesady - ja mam tą opcję i bardzo sobie chwalę. Oczywiście kwestia wygody to kwestia własnych odczuć ale jak dla mnie nie przypomina to ustawień ze Skyline GTR, które to ktoś kiedyś ładnie określił:
R - which is rock hard
Sport- which is rock hard
and comfortable - which is also rock hard
Michał"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere."
Komentarz
-
-
Witam,
Samochód już zamówiłem ale cały czas zastanawiam się nad sportowym zawieszeniem. Dzwoniłem do kilku dealearów Skody ale nigdzie nie natknąłem się na Octavię III ze sportowym zawieszeniem. Czy nie wiecie gdzie można się przejechać O III z takim zawieszeniem? Niestety na infolinii Skody nie posiadają takich danych. Może akurat dealer u którego kupowaliście samochód ma taką demówkę. Trudno podjąć decyzję bez sprawdzenia w praktyce, nie chciałbym całkowicie zrezygnować z komfortu ze względu na małe dziecko. Z góry dzięki za pomoc.
Komentarz
-
-
Maicroft,
xds w o3 to jest to samo co xds w o2fl :?:
elektroniczna blokada :?:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Witam,
Odnośnie sportowego zawieszenia, to też się nad tym zastanwiałem, ale w końcu nie wybrałem tej opcji przy zamówieniu.
I teraz pytanie czy jest możliwość wymiany w Skodzie już po odebraniu na seryjne sportowe (za dopłatą oczywiście) czy lepiej wymienić na jakiś inne opcje zawieszenia poza tym oferowanym w Skodzie?Octavia 3 Combi 2.0 TDI
Elegance+Amazing+Canton+Alcantara+Sunset+Elektrycz na klapa bag.+inne dod.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alebazi83Witam,
Odnośnie sportowego zawieszenia, to też się nad tym zastanwiałem, ale w końcu nie wybrałem tej opcji przy zamówieniu.
I teraz pytanie czy jest możliwość wymiany w Skodzie już po odebraniu na seryjne sportowe (za dopłatą oczywiście) czy lepiej wymienić na jakiś inne opcje zawieszenia poza tym oferowanym w Skodzie?
to już lepiej wrzuć sobie sobie coś bardziej brandowego
koni, h&r
btw
nie wiem jak Twoje aso, ale jak ma się 'dopierdalać' to lepiej ogarnij temat po gwarancjikliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
Komentarz