roLLo, będą tylko deko droższe - ale kto wie, może zdarzy się CUD
1.4 ambition ilosc gniazd sd w bolero
Zwiń
X
-
1.4 ambition ilosc gniazd sd w bolero
Czekam na odbior swojej O3, czy ktos kto ma wersje ambition, moze mi powiedziec ile gniazd na karte sd jest w bolero? czy cd w schowku (tam sa chyba 2 x sd) maja wszystkie wersje?1.4 TSI ambition,czarna perla,pakiet chrom,trojramienna kierownica,amazing,bi-ksenon
-
-
Z tego co ja widzę w konfiguratorze to maxi-dot jest monochromatyczny. Można dokupić kolorowy za (jeśli mnie pamięć nie myli) 350 złociszy
Jeżdżę:
Octavia III, elegance, 1.4 TSI, DSG, kombi, Biel candy, amazing, KESSY, DAB, CANTON, SUNSET, Skóra naturalna + tkanina, Aktywny tempomat, Lane Asist, Driver set up, elektryczna klapa bagażnika, sportowe zawieszenie + XDS, elektryczny fotel kierowcy, podgrzewane fotele przód, gniazdo 230V i inne...
Komentarz
-
-
Ale masz kolorowy wyświetlacz w Bolero czy kolorowy wyświetlacz maxi-dot?Jeżdżę:
Octavia III, elegance, 1.4 TSI, DSG, kombi, Biel candy, amazing, KESSY, DAB, CANTON, SUNSET, Skóra naturalna + tkanina, Aktywny tempomat, Lane Asist, Driver set up, elektryczna klapa bagażnika, sportowe zawieszenie + XDS, elektryczny fotel kierowcy, podgrzewane fotele przód, gniazdo 230V i inne...
Komentarz
-
Komentarz