pstrykacz, w sprawie wlepki to ankietę zrobię ja :P a co Ci nie pasi w kształcie 4? Co roku musi być okrągła wlepka? :P
Szklany dach w O3 Kombi
Zwiń
X
-
Szklany dach w O3 Kombi
Czy ktoś ma może zdjęcie od wewnątrz Octavii z takim dachem - zastanawiam się jaka duża jest ta szyba i ile przez nią widać ? Czy to jest tylko przeszklenie nad przednimi fotelami czy sięga trochę dalej ?
Jakoś nie mogę znaleźć nigdzie takiej foty a podejrzewam, że dan panoramiczny dach nie jest taki duży jak w Superbie - mam rację ?
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kwak410Jeśli się okaże, że mój zamówiony miesiąc temu RS (bez szklanego dachu) będzie produkowany za milion lat, to chyba wezmę zwykle kombi ale z tym dachem . Rzeczywiście fajnie to wygląda.kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Ja mam tak z DSG - dzisiaj 5 miechow po odbiorze żałuje ze nie domowilem - wtedy uważałem ze to za dużo będzie kosztowało... Czasami (szczególnie kupując nowy samochód) warto naciągnąć budżet żeby potem nie żałować... Na szczęście za 3 lata stanę ponownie z cennikiem w ręku i nauczony doświadczeniem naciągane lekko rzeczywistość )
Komentarz
-
Komentarz