Jasne, że mogę. Problem w tym, że nie zamówię kolejnego auta żeby czekać 3 miesiące... i liczyć ze będzie ok.
CENNIK MY2015
Zwiń
X
-
To, że producent zmienia specyfikację samej części (w tym przypadku wyglądu) to jednak jest trochę inna sprawa niż to, że odbiera Ci zamówiony element (w tym przypadku nie najtańszy) pozostawiając cenę zamówienia.
Jeśli Skoda postanowiła zmienić kierownicę na płaską to ich sprawa dopóki nie każą mi dopłacać do tego 1000zł, ale w tym tempie zmian cennika, to za chwilę może się okazać, że z pakietu Amazing to pozostanie tylko nazwa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11w tym tempie zmian cennika, to za chwilę może się okazać, że z pakietu Amazing to pozostanie tylko nazwa.Zamieszczone informacje były aktualne w momencie oddania do druku. Zgodnie z dewizą ©KODY , dotyczącą stałego udoskonalania, informacje te nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. ©KODA zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian w wersjach prezentowanych w tym prospekcie. Niniejszy cennik nie stanowi oferty w rozumieniu art. 71 kodeksu cywilnego.
Czas promocji i liczba aut objętych promocją ograniczone.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mac_aaronZamieszczone przez Chris11w tym tempie zmian cennika, to za chwilę może się okazać, że z pakietu Amazing to pozostanie tylko nazwa.Zamieszczone informacje były aktualne w momencie oddania do druku. Zgodnie z dewizą ©KODY , dotyczącą stałego udoskonalania, informacje te nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. ©KODA zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian w wersjach prezentowanych w tym prospekcie. Niniejszy cennik nie stanowi oferty w rozumieniu art. 71 kodeksu cywilnego.
Czas promocji i liczba aut objętych promocją ograniczone.
Żeby nie było nie mam nic przeciwko zmianom, ale wszystkie wcześniejsze zamówienia wg starego cennika powinny być zrealizowane i ogłoszone że przyszłe zamówienia złożone od dnia.... - nie obejmują już danego wyposażenia, lub zmienia się ono na....
Tak to powinno wyglądać według mnie.Wcześniej: F1 1.2 12V 64KM.
Teraz: OIII 1.2TSI 85KM Szary metal, Ambition, Amazing.
Komentarz
-
-
Cennik może i nie stanowi oferty, ale zamówienie już tak.
Skoro zamawiam auto z pakietem Amazing i na chwilę zamówienia pakiet obejmuje czujniki parkowania, to albo muszę je dostać, albo renegocjacja ceny.
Oczywiście, nie popieram kłótni na zasadzie: chcę mieć czujniki z MY2014, a kiere z MY2015, ale skoro zamówiłem Amazing z czujnikami to ma być i tyle.
Podczas mojego zamówienia trójramienna kierownica ze sterowaniem kosztowała 100zł, ale dzień później dealer zadzwonił, że właśnie wchodzą zmiany i kiera MOŻE być droższa. I to rozumiem.
A nie, że zamawiam auto w lutym, w marcu zmienia się cennik i wypadają opcje, mi do produkcji zostało jeszcze ok. 2 miesięcy, w trakcie których może usuną kolejne opcje z cennika, wyprodukują bez nich i powiedzą: "sorry, taką mamy politykę".
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Octavianosto macie gwarantowane czujniki parkowania po staremu.
Całe życie jeździłem bez przednich czujników, tak więc w zupełności bym się obszedł. Ale diler uniósł się honorem i stwierdził, że skoro zamawiałem to będę je miał, choćby mieli stanąć na głowie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23... A tak na marginesie, to z chęcią wymieniłbym te czujniki na coś innego, np. aktywny tempomat, ale inne cuś.
Całe życie jeździłem bez przednich czujników, tak więc w zupełności bym się obszedł...Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZorrZamieszczone przez trasat23... A tak na marginesie, to z chęcią wymieniłbym te czujniki na coś innego, np. aktywny tempomat, albo inne cuś.
Całe życie jeździłem bez przednich czujników, tak więc w zupełności bym się obszedł...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez crom.deZamieszczone przez TomaszWPodgrzewana szyba przednia (750 pln) wymaga domówienia podgrzewanych foteli przednich (800 pln)
Szkoda tylko, że nie da się jej samej zamówić tylko trzeba inne dodatki od razu domówić.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzeskTak, od MY2015 podgrzewana przednia szyba jest z każdym silnikiem (nawet 1.2) od wersji Ambition.
Szkoda tylko, że nie da się jej samej zamówić tylko trzeba inne dodatki od razu domówić.
No niestety nie zamawiając Emejzing jest jeszcze więcej gratów - tak są tylko grzane dupy co jak już pisałem i Ford dawał w pakiecie z szybą od zawsze.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dig Dugtrasat23, Tylko, czy diler stanie na głowie i będziesz miał fabryczne, czy stanie na głowie i Ci dołożą ?? Bo dla niego dokładanie to 100-200 zł części + robocizna, ale to już nie fabryka. :|
Jak mają montować w ASO to ja dziękuję.
A tak swoją drogą to jak sprawdzić, czy zamontowany alarm został zainstalowany w fabryce, czy jest to rękodzieło zuchów z ASO.
Od zakupu O2 minęło już 3,5 roku, i nie dokładnie pamiętam, ale wydaje mi się, że zamawiałem i zapłaciłem za fabryczny alarm, a dostałem instalację montowaną u dilera. Teraz chcę się tego ustrzec.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23A tak swoją drogą to jak sprawdzić, czy zamontowany alarm został zainstalowany w fabryce, czy jest to rękodzieło zuchów z ASO.
1) na słupku przycisk wyłączania monitorowania wnętrza - wątpię by ASO taki sam dołożyło,
2) czujniki monitorowania wnętrza wbudowane w lampki przy podsufitce - ASO pewnie będzie musiało wyciągnąć je gdzieś na zewnątrz we własnym alarmie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QgarO ile się nie mylę, to fabryczny alarm będzie miał:
1) na słupku przycisk wyłączania monitorowania wnętrza - wątpię by ASO taki sam dołożyło,
2) czujniki monitorowania wnętrza wbudowane w lampki przy podsufitce - ASO pewnie będzie musiało wyciągnąć je gdzieś na zewnątrz we własnym alarmie
-
Zamieszczone przez jerryxlukaszc2, Ubezpieczneie u wiekszosci firm ubezpieczeniowych wymaga drugiego zabezpieczenia od 50 tys. A co do lampki z diodami to chyba nie od alarmu to jest zalezne - ja mam alarm dolozony juz u dilera a diody mam.
@jerryx
Jak wyłączyć te diody, które w nocy zaczynają wku... !!Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
Myślisz, że się przyznam ?
Jak będą wiedzieć, że nie wsadziłem ? . Na lawetę i z blokadą wezmą.Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
Komentarz