klarus, bruneciku Ty jesteś wyjątkowy więc dlatego tak było z wlepką :szeroki_usmiech
Kiedy Mirrorlink w O3 ?
Zwiń
X
-
Kiedy Mirrorlink w O3 ?
Czy ktoś wie kiedy będzie możliwość zamówienia mirrorlink do Octavia 3?
W autach marki Vw te opcje są już dostępne w niektórych modelach 2015.
W dobie smatfonów byłaby to b. przydatna opcja np. yanosik i mamy nawigację bez wieszania uchwytów i kabli.
Poniżej przykładowy filmik.
Link
-
-
nie pamiętam już gdzie to czytałem, ale własnie możliwość przesyłu nawigacji z telefonu na radio będzie działał tylko na postoju. Z punktu widzenia producenta wydaje się to rozsądne, bo kto wtedy będzie brał fabryczną navi. Ciekawe jak to będzie z yanosikiem, bo przecież to w zasadzie jest nawigacja ?
Komentarz
-
-
To ciekawe, bo na stronie Skody nic na ten temat nie ma. Może to jest jakiś pseudo mirrorlink.
Wyjaśniam -> na filmiku z Vw /powyżej/ ekran można obsługiwać także na wyświetlaczu w aucie /a nie na ekranie telefonu/. Na filmiku rosyjskim obsługa jest tylko poprzez telefon.
Tak czy owak pytanie jak uzyskać choćby wersję rosyjską :roll: :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez metrotestTo ciekawe, bo na stronie Skody nic na ten temat nie ma. Może to jest jakiś pseudo mirrorlink.
Wyjaśniam -> na filmiku z Vw /powyżej/ ekran można obsługiwać także na wyświetlaczu w aucie /a nie na ekranie telefonu/. Na filmiku rosyjskim obsługa jest tylko poprzez telefon.
Tak czy owak pytanie jak uzyskać choćby wersję rosyjską :roll: :?:
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
http://high-tech-e-shop.com/product.php?id_product=1483 ciekawe czy działa z....RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
W sprawie MirrorLink w O3 coś się chyba powoli rusza:
Możliwe, że będą lub są jakieś zmiany w autach wyprodukowanych po 3 listopada...Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Ja wysłałem zapytanie do SAP w sprawie dostosowania COLUMBUSA do polskich realiów i o Mirror Linka.
Chodziło mi o pokazywanie polskich stacji paliw.
Po kiego grz.ba nam Aral, Agip i inne stacje których u nas w zasadzie nie ma, jedyny Shell którego logo pokazuje się na stałe bez aktywowania w punktach POI. Wolałbym aby było widać np. Orlen, Lotos. (i BP). Przygotowałem sobie własne Personal POI z logami.
Z SAP odpisali mi że na razie nie przewidują upgrade softu Columbusa, ale w lato 2015 ma pojawić się w Octavii Mirror Link.O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Ogólnie mirrorlink to narazie trochę lipa, jest kompatybilny tylko z wybranymi telefonami, których zakres jest bardzo wąski. Do tego i tak chyba z nich nie czyta dowolnych nawigacji z telefonu tylko "wybraną", której koszt to 300zl w sklepach z apkami. Byłoby za kolorowo.157 KM, 346 Nm - seria
180KM, 400 Nm - po programie
O3 Combi RS TSI Manual
Komentarz
-
-
Dla zainteresowanych tematyką mirrorlinka polecam obejrzenie tego testu nowej Fabii https://www.youtube.com/watch?v=CKUbc-cdm0A od czasu 12:57.157 KM, 346 Nm - seria
180KM, 400 Nm - po programie
O3 Combi RS TSI Manual
Komentarz
-
Komentarz