Tomasz_W-wa, ile kosztuje taka impreza w benzynie?
Ustawienia Columbusa - wersja hard :)
Zwiń
X
-
Ja mam Nokie Lumie 820. Nawigacja bez problemu widzi KONTAKTY. Wystarczy wybrać > Kontakty a później odpowiedni kontakt z wpisanym prawidłowo adresem (tzn. z wypełnionymi rekoradami : miejscowość, ulica, nr itd). Można też z telefoniku zrobić eksport danego kontaktu (jako plik .vcf "wizytówki") i zaeksportować do Columbusa - też chodzi.
[ Dodano: Wto 26 Sie, 14 14:09 ]
Jak ktoś chce mogę podesłać instrukcję (stworzoną dzięki forumowiczom) tworzenia i wgrania Personal POI (np. stacji BP z logotypem)O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Mnie chodzi o dodanie stacji BP do tych preferowanych z których nawigacja cos wybierze w przypadku zaswiecenia sie rezerwy, ale jesli w tej instrukcji jest napisane jak to zrobic to dawaj
Z gejfona tez jednak działają adresy kontaktów w nawi
[ Dodano: Pon 08 Wrz, 14 09:07 ]
Nikt się nie odzywa więc odświeżam temat - chodzi dokładnie o tą listę i dodanie stacji BP
Ustawienia nawigacji --> Opcje tankowania --> Wybierz preferowaną stację benzynowąZałączone pliki
Komentarz
-
-
ok kumam.
Też chciałbym ustawić jako preferowane stacje paliw np. BP lub Orlen. Według mnie nie da się tego zrobić. Ja wgrałem sobie Personal POI (m. in. stacje BP - pobrane z Bp.pl).
Z softu Columbusa widać że jest pod Niemcy, ale wyśle zapytanie do SAP czy będzie aktualizacja softu Columbusa pod polskie warunki.
Też bym wolał ustawić sobie preferowaną stacje w Polsce jako: BP lub Orlen lub Lotos.Załączone plikiO3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
Moja eReSka
Komentarz
-
-
Mam pytanie do właścicieli Octy z Columbusem:
Czy jeśli zrobicie pauzę utworu przyciskiem na kierownicy to możecie "odpauzować" utwór klikając na ekranie Columbusa? I odwrotnie, pauza przyciskiem na ekranie a odpauzowanie sterowaniem na kierownicy.
Wiem, że na Bolero coś takiego działa bez problemu, niestety nie mam dostępu do innego auta z Columbusem i nie mam jak porównać.
W moim Columbusie to nie działa i nie wiem, czy wszystkie tak po prostu mają czy w moim coś się spartoliło.Pozdro
Komentarz
-
-
kwak410, dzięki za info.
Właśnie odebrałem Octe z ASO ze zaktualizowanym softem Columbusa i też już działa
Nie miałem jednak puki co czasu sprawdzić, czy zmieniło się coś więcej. Mam jednak wrażenie, że całość chodzi teraz deczko wolniej, przynajmniej przełączanie między różnymi opcjami.Pozdro
Komentarz
-
-
sosnek1, troche słaba lista, bo np. wybieram auto i navi, a z telefonow Sony mam Xperia Z i Xperia Z2... A mojej Z3 juz nie ma...
Fakt, Z3 dziala ladnie, nie testowalem wszystkiego, ale wiekszosc i smiga tak jak Z2 powinna.. Nie mniej mogli by updateowac, bo telefon mam juz 4miesiace, a na rynku jest ponad pol roku - pora najwyzsza..
Komentarz
-
-
Lista mocno nieaktualna - ale nie biorę za to odpowiedzialności
Generalnie chciałem przez tego posta powiedzieć, że dostępna funkcjonalość zależy od używanego telefonu.
Mam nexusa 4 i rzeczywiście nie czyta mi kontaktow na SIM'ieBlue Race, 1.8 tsi, DSG (+łopatki), elegance, amazing, columbus, chrom, inne
Komentarz
-
-
O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
Moja eReSka
Komentarz
-
Komentarz