W opolskim, firma LELLEK, życzy sobie od 600-800zł, zależy jaki konsultant.
Generalnie dużo i odpuściłem. Zwróć sobie uwagę na fakt, że nie działa to ze wszystkimi telefonami i nie masz pewności, czy z Twoim akurat zadziała (bo oni nie mają listy, czy coś w tym rodzaju).
nie wiem jak w 2013 jest z aktywacją
ale po maju 2015 na pewno (przed tą datą smartlink miał tylko mirro link, a po tej dacie mirror link i Android Auto + Apple CarPlay)
smartlink - 000054830A - w etka 800zł , ale jak ASO ma dobre rabaty to 650zł brutto
+ 200 zł za uruchomienie w ASO na ODIS (może da się znaleźć taniej)
Ostatnio edytowany przez multimax; 711.
Powód: zagłebienie się w temat
Wszystko jasne. Dzięki. W sumie to radio które posiadam (bolero) ma bluta i korzystanie z telefonu nie jest problemem. Muzy z telefonu lub radia internetowego też można posłuchać.
A czy jeśli posiadał bym taką funkcję to była by możliwość odpalenia nawigacji telefonu na wyświetlaczu radia?
Odebrałem dziś moje autko. Spodziewałem się czegoś znacznie gorszego, a tu mega zaskoczenie. Kawał fajnego wozu
Co mirror linka, super sprawa. Lg g6 działa idealnie. Mam ściągnięty android auto i mapy google robią robotę.
Jechalem z Wrocławia do Szczecina, działało idealnie.
Wiecie może jak odpalić YouTube ? Google mapy, spotify śmigają, ale nie widzę youtube
Widzaiem w sieci jak ludzie odpalali youtube, widzieli pełen ekran z komórki.
jak to zrobić ?
wiecie może jak odpalić youtube ? Google mapy, spotify śmigają, ale nie widzę youtube
widzaiem w sieci jak ludzie odpalali youtube, widzieli pełen ekran z komórki.
Jak to zrobić ?
Sciagnalem LG Mirror Drive na Huawei P9Lite i aplikacja wogole sie nie odpala, wyskakuja blad "niezgodnosci urzadzenia". Czy ktos z Was mial taki problem?
Sciagnalem LG Mirror Drive na Huawei P9Lite i aplikacja wogole sie nie odpala, wyskakuja blad "niezgodnosci urzadzenia". Czy ktos z Was mial taki problem?
Komentarz