witam mam pytanie może coś źle robię to proszę mnie poprawić .Po wciśnięciu i przytrzymaniu klawisza od kasowania licznika dziennych kilometrów pojawia się możliwość ustawienia godziny i sprawdzenie naładowania akumulatora w % . W moim aucie pojawia się komunikat lecz bez wartości tylko kreski - - % czy trzeba to w jakiś sposób uaktywnić pytałem w serwisie byli zaskoczeni że taka funkcja jest
Test naładowania akumulatora
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez artur214 Zobacz wpisW mojej O3 fl nie pojawia się takowa informacja ale w O3 (2014) już jest.Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez yorki_man Zobacz wpisWróciłem z serwisu. Pan miał bardzo duże oczy kiedy powiedziałem mu jak przetestować naładowanie akumulatora i że w wersji przed FL działało.......pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Mam wrażenie ze w ASO czasem bardziej dbają o to jak wyglądać dobrze w garniturze , niz zadbać o to jaką wiedze sie posiada na temat danego samochodu z grupy której to samochody obsługują.
Ale tak jest niestety wszedzie , Skoda, BMW, Lexus gdzie chcecie2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robert2005 Zobacz wpisja posiadam 2016r i są tylko kreski jak by ktoś wiedział jak uaktywnić wskazanie piszczcie
Podłącze się do pytania:
oraz jak uaktywnić w O3FL 2017Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kriss78mlody Zobacz wpisU mnie identycznie wyskakuje SOC--% 2016 rok.
O1-->O3--> ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabi_007 Zobacz wpisu mnie to samo, może już ktoś rozgryzł ten temat?
Komentarz
-
-
Znalazłem kodowanie, może się przyda...
Wprowadź [17] Instrumenty
Przejdź do kanałów adaptacyjnych,
(nie ma potrzeby logowania bezpieczeństwa za pomocą tego modułu)
Przewiń w dół, aż zobaczysz Ładowanie baterii->> po prostu zmień to w nowej wartości rozwijanej na „aktywny” i gotowe.
Uruchomienie;
Wyłącz zapłon, a następnie naciśnij (i nadal przytrzymaj) przycisk resetowania w środkowej dolnej części tablicy rozdzielczej.
Będzie cyklicznie od pierwszego zresetowania podróży do 0 km > pokaż "Czas", aby umożliwić zmianę zegara > a następnie trzymaj, aż będzie "Bateria".
Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
jak dokładnie opcja adaptacji to jest?
numer ENG?Ostatnio edytowany przez krzynol; 1427.->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
w O3FL 2018 nie znalazłem->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020