Jak w tytule, a ponadto smart link+ "nie czyta" nowego kabla usb (iPhonowy). Czy ktoś się z takimi problemami spotkał? Poproszę o info
brak współpracy smart link + z iPhone SE Octavia III FL
Zwiń
X
-
Z moich doświadczeń wynika , ze jesli aplikacja SmartLink+ w radiu samochodowym nie uruchomi sie w pełni , to wczesniejsze podłączenie iphone skutkuje tym ze nie rozpoznaje telefonu ( nie dzieje sie tak zawsze , ale w wiekszosci wypadków)
Zalecam po właczeniu radia odczekać chwile i dopiero potem podpinać telefon.
Tez podejrzewałem kabel , ale to jednak system w radiu nie umie sobie poradzić jak w trakcie odpalania podłacza sie mu telefon .
2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
Może Siri tez jest wymaganiem aby sie połaczyło z radiem , nie przecze , natomiast u mnie podłaczenie telefonu podczas startowania aplikacji w radiu (SmartLink+) skutkuje w wiekszosci wypadków tym ze telefon nie łaczy sie z radiem. Siri mam właczone cały czas.2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
Ja mam cały czas włączony BT, bo czasem zdarza sie tak że nie podpinam telefonu po kablu (krótki odcinek) , natomiast istotnie , wczoraj sprawdziłem , nie zawsze mi sie połaczy po kablu jesli SmartLink+ jest w trakcie uruchamiania a ja podpinam telefon.2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
Komentarz