Czy normalną rzeczą dla skody jest to, ze czujniki parkowania wyją na zakrętach, wjeździe na posesję, czy po prostu stojąc w korku? Oczywiscie nie mając zadnej przeszkody w odległośći którą podają czujniki. Mam wersje z asystentem parkowania i teoretycznie auto widzi wszystko dookoła, mimo ze czujników nie ma po bokach auta. Bylem w aso wzieli auto na testy i oswiadczyli mi, że to warunki pogodowe i tak dalej. Dodam, że takie dziwne odczyty czujników występują w kazdych warunkach pogodowych, bez względu czy jest sucho, zimno czy gorąco. Dalem im nawet nagranie zrobione w cieply, suchy dzień z czystym autem. Gwarancja mi się kończy dlatego chcialbym ogarnąć temat w miarę szybko.
Czujniki parkowania
Zwiń
X
-
Ciśnij ich.
Pewnie wszystko na gębę załatwiane? Czyli brak śladu w ich systemach, że zgłoszenie było.
Pisz pismo, żeby potwierdzili Ci, że dostali. Można osobiście dostarczyć i prosić o potwierdzenie dostarczenia na kopii. Będą musieli odpowiedzieć.
Nagranie udostępnij gdzieś podaj link w piśmie albo dołącz płytę/pendrive.
Jak padnie po gwarancji będziesz miał punkt zaczepienia, że było zgłaszane i olali.
-
Komentarz