nie. Wiąże się z wymianą lusterka wstecznego.
Czujnik deszczu
Zwiń
X
-
And the winner is JA
Jestem po montażu czujnika deszczu i oświetlenia. W serwisie już mnie uwielbiają. :diabelski_usmiech
Pan mi wypomniał, że sprawiam dużo problemów. Skoda im się najpierw zgodziła na doposażenie w ramach akcji serwisowej, potem odmówiła (tzn. mogą doposażyć ale na koszt serwisu) i w końcu się zgodziła. W ogóle to mają niezły burdel, pod koniec maja rozesłali mail, że wycofują z wyposażenia standardowego Elegance czujnik deszczu - co oznaczałoby, tak na logikę, że od chwili poinformowania dilerów, ale nie - mail dotyczył również samochodów już wyprodukowanych, ale bez określenia których.O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez interagga w ILA (tylko z ksenonami) masz automatyczne właczanie drogowych przy 60 km/h+
przekroczę 60km/h i jadę na długich :?:
Zamieszczone przez interaggLA, to dzienne, leaving home, czujnik zmierzchu(czyli włącza mijania)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez interagga w ILA (tylko z ksenonami) masz automatyczne właczanie drogowych przy 60 km/h+
przekroczę 60km/h i jadę na długich :?:
Komentarz
-
-
Hmm, tak czytam ten wątek i nie omieszkam zapytać...otóż jadąc dzień po zakupie autostradą, zdarzyło mi się, że 2 bądź 3 kierowców włączyło tylne przeciwmgielne gdy byłem za nimi, a po ich wyprzedzeniu potraktowali mnie długimi światłami...szczerze mówiąc do dziś nie wiem co mogło być powodem...Jeżdżę elegancem + amazing a więc mam ksenony i system ILA. Czyżby jakaś awarja samopozycjonowania, czy też złe działanie systemu ILA ??
Panowie - ale zonk...
Nakleiłem Winietę pod lusterkiem :diabelski_usmiech
Dziś doczytałem się, że to z oczywistych powodów lekko mówiąc nie wskazane.
Czyżby to wyjaśniało całą sytuację ?? :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawsterCzyżby to wyjaśniało całą sytuację ??->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz