Obcinanie MP3 w Columbusie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • EstebanA759659
    Classic
    • 2016
    • 10

Koszta utrzymania ogromne :-( szczególnie elektronika i zawieszenie dlatego będę szukać bez opcji regulacji elektronicznej

Raczej phaeton jest faworytem. Taki cicho ciemny samochód

Pożyjemy zobaczymy co w finalnej wersji kupie :-D

Chyba że a8 d3 a budżet zawsze można zwiększyć

Nie pali mi się z zakupem.

Dopiero co we wtorek wróciłem z trasy i jutro powtórka znow w trasę magnumeczka :-D trzeba zarabiać na marzenia
    Here is my web page - ewa
  • apko
    Drive
    • 2013
    • 44

Witajcie, czy ktoś zauważył że jak się audiobooki słucha w formacie MP3 to w wielu przypadkach obcinane są końcówki rozdziałów. Testowałem to na wielu oryginalnych płytach, czasem to robi a czasem nie. Przy czym koniec odtwarzania przypada gdy licznik czasu pokazuje 00:00. Wygląda na to że Columbus nie radzi sobie z dużymi lub długimi plikami MP3, lub źle odkodowuje ich długość i dlatego obcina końce utworów.
    PW

Komentarz

• BAss25
      Drive
      • 2015
      • 76

Ja mam to samo na bolero tylko ze z karty SD jak slucham to mi obcina piosenki. Pokazuje caly czas np 4:30 do konca, sekundy odlicza ale po 20-30 sek przelacza na nastepna piosenke. Karta SD jest ok bo sprawdzalem na komputerze i ta sama piosenka gra bez problemu. Czy ktos z was ma ten problem?

Komentarz

• bob_best
        Rider
        • 2013
        • 744
        • Octavia III (5E3)
        • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Zamieszczone przez BAss25
        Ja mam to samo na bolero tylko ze z karty SD jak slucham to mi obcina piosenki. Pokazuje caly czas np 4:30 do konca, sekundy odlicza ale po 20-30 sek przelacza na nastepna piosenke. Karta SD jest ok bo sprawdzalem na komputerze i ta sama piosenka gra bez problemu. Czy ktos z was ma ten problem?
        nie, moje Bolero działa ok.
        Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam

Komentarz

• fario1969
          Drive
          • 2013
          • 72
          • Octavia III combi (5E5)
          • CUNA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Moje też nic nie obcina.

Komentarz

• BAss25
            Drive
            • 2015
            • 76

Mozna w takim razie takie cos reklamowac?

Komentarz

• Karel
              Rider
              • 2014
              • 370
              • Octavia III (5E3)
              • CHPA 1.4 TSI 140 KM

A może problem tkwi z wadliwie zakodowanych mp3? Czy tak się dzieje ze wszystkimi, pochodzącymi z różnych źródeł?

Komentarz

• Wopik6
                Drive
                • 2014
                • 82

Zamieszczone przez BAss25
                Mam akurat dwa takie pendrive`y z którymi radio sobie nie radzi w odczycie MP3 tzn. po około 10 - 15 sekundach przełącza na nastepny utwór, dziwne bo na przykład na zabytkowym 128MB chodzi bez żadnych problemów.

Komentarz

Pracuję...