Stary ja tego sprzeta nawet ogladalem, kierownica tak wytarta, ze grubo 300 na liczniku ma przejechane jak nie wiecej:P takze nawet sie nie zaglebialem co jeszcze by wyszlo:P
Kontrolka EPC i czujnika spalin (silnik)
Zwiń
X
-
Kontrolka EPC i czujnika spalin (silnik)
Witam,
jestem świeżym posiadaczem super autka O3. Zacząłem się niepokoić ponieważ na wyświetlaczu po włączeniu zapłonu gaśnie mi większość kontrolek, a 2 kontrolki u szczytu zegara EPC i silnik palą się ciągle na pomarańczowo i natychmiastowo gasną ale dopiero po uruchomieniu silnika - czy to normalna sytuacja czy powinny gasnąć jak inne przed odpaleniem silnika? Jak jest z nimi u Was? Auto dopiero co kupione dzisiaj pierwsze km zrobione. TSI 105KM start-stop. Niestety nie zauważyłem jak się zachowywało po wyjechaniu z salonu - uto było już uruchomione. Dodam, że żadne kontrolki nie palą się w trakcie jazdy.
Pozdrawiam.
Dzięki za odpowiedzi
-
-
a u mnie przy odbiorze auta nie zgasły
i musiała skodzina pojechać na serwis...
okazało się, że w serwisie/salonie nie wyłączyli trybu transportowego :diabelski_usmiech
teraz już jest ok“It is mine, I tell you. My own. My precious. Yes, my precious.”
― J.R.R. Tolkien, The Fellowship of the Ring
Komentarz
-
-
Re: Kontrolka EPC i czujnika spalin (silnik)
Zamieszczone przez BrendisWitam,
jestem świeżym posiadaczem super autka O3. Zacząłem się niepokoić ponieważ na wyświetlaczu po włączeniu zapłonu gaśnie mi większość kontrolek, a 2 kontrolki u szczytu zegara EPC i silnik palą się ciągle na pomarańczowo i natychmiastowo gasną ale dopiero po uruchomieniu silnika - czy to normalna sytuacja czy powinny gasnąć jak inne przed odpaleniem silnika? Jak jest z nimi u Was? Auto dopiero co kupione dzisiaj pierwsze km zrobione. TSI 105KM start-stop. Niestety nie zauważyłem jak się zachowywało po wyjechaniu z salonu - uto było już uruchomione. Dodam, że żadne kontrolki nie palą się w trakcie jazdy.
Pozdrawiam.
Dzięki za odpowiedziPozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
Komentarz