Drżyjcie handlarze !!!! Komisarz Miodowy was zdemaskuje :diabelski_usmiech :wink:
Hubert zdecydowanie wolałbym gdybyś dołożył też link do jakiejś bazy danych gdybyś takową miał. Handlarzy ścigać nie zamierzam..
Ale cieszę się, że humor u kolegi dopisuje
Pomysł na temat wziął zawiązał mi się gdyż:
Zamieszczone przez Northeusz
miodowy, jak będzisz mógł to wrzuć koniecznie namiary na te bazy, bo w naszych warunkach mogą się one okazać bardzo przydatne. Pewnie nie raz wyjdzie, że to co na zachodzie jest jako zezłomowane, u nas jeździ w najlepsze, bezwypadkowe i ma się znakomicie. Niejednej osobie kupującej to pomoże
Na ZKP stworzyłem podobny temat, bo mieliśmy porozrzucane linki w różnych tematach a sądzę, że warto było to uporządkować.
a co do gwarancji to mysle ze nie bedzie problemow bo szyba zawsze moze peknac i trzeba wymienic
To nie tylko wymiana szyby, dochodzi wymiana panelu climatronika, wiązka kabli i kodowanie (o ile z pierwszymi dwoma jest to do obejścia chociaż panel może sporo kosztować a używek brak - ASO, wiązkę może ktoś dorobi/wyrzeźbi) to z kodowaniem na razie lipa (brak labeli i gotowców do VCDS'a)
Jak zamawiałem w lipcu swoją O3 1.4 to też mi powiedział gość, że nie mogę wziąć przedniej podgrzewanej szyby, że dopiero w 1.8 jest dostępna, a ja mu mówię, że mogę itd. ... w końcu pogrzebał gdzieś i potwierdził, że podgrzewana szyba w 1.4 jest dostępna.
[ Dodano: Nie 28 Gru, 14 12:59 ]
Szyba zmrożona po włączeniu grzania elegancko w trzy minuty nadaje się do przetarcia wycieraczkami, mnie jednak irytuje jedna rzecz - nie odmrożone boki (prawy dół i lewy cały bok), o których zdrapaniu trzeba pamiętać bo pióra się niszczą, ale mimo wszystko to i tak dużo bardziej wygodne niż drapanie całej szyby.
Komentarz