macherstudio, georgg, a ja zgodnie z przeznaczeniem trzymam tam okulary :P przynajmniej nie walają się po całym w aucie jak w O1 :szeroki_usmiech
Dzwieki z nawigacji, a bluetooth
Zwiń
X
-
Dzwieki z nawigacji, a bluetooth
Zaczalem korzystac z nawigacji w telefonie, ale jest jeden problem - brak dzwiekow gdy telefon podlaczony jest przez BT. Jedynie Yanosik dziala poprawnie, bo ma opcje aby dzwieki szly na glosniki samochodowe.
Sprawdzalem z nawigacja Googla i Sygic. Tam niestety nie ma nic takiego w ustawieniach.
Udalo wam sie jakos rozwiazac ten problem? Da sie jakos wymusic aby telefon korzystal z wlasnego glosnika? Mam SGS3 4.3.
-
-
Re: Dzwieki z nawigacji, a bluetooth
Zamieszczone przez MaliniakZaczalem korzystac z nawigacji w telefonie, ale jest jeden problem - brak dzwiekow gdy telefon podlaczony jest przez BT. Jedynie Yanosik dziala poprawnie, bo ma opcje aby dzwieki szly na glosniki samochodowe.
Sprawdzalem z nawigacja Googla i Sygic. Tam niestety nie ma nic takiego w ustawieniach.
Udalo wam sie jakos rozwiazac ten problem? Da sie jakos wymusic aby telefon korzystal z wlasnego glosnika? Mam SGS3 4.3.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukaszc2I co słyszysz komunikaty z nawigacji google w słuchawce Jabry ?Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
No właśnie tak samo działa zestaw w samochodzie a koledze chyba chodziło o to żeby słyszał komunikaty nawigacji w głośnikach samochodu, bo pisze, że w Yanosiku jest taka opcja a w innych nie ma. Faktycznie w Yanosiku jest opcja, że wszystkie komunikaty idą przez BT i słyszysz je w głośnikach samochodu.
Czyli zestaw w samochodzie działa jak Twoja słuchawka BT.
Komentarz
-
-
Dokladnie, bo w tej chwili nawigacja jest niema. Ale jest w ustawieniach polaczenia BT opcja urzadzenia audio i multimedia. Sprobuje sie nimi pobawic i zobaczymy co z tego wyjdzie. Chociaz najlepiej jakby nawigacja korzystala z glosnika w telefonie, a rozmowy szly przez glosniki samochodu, bo kazdy komunikat np. z Yanosika zatrzymuje muzyke grana z karty SD. Chociaz to akurat maly problem.
Komentarz
-
-
W ustawieniach bluetooth musisz wyłączyć "dźwięk multimediów (użyj dla funkcji audio mutlimediów) a zostawić dźwięki telefonu tak to się u mnie nazywa w telefonie, generalnie chodzi o to żebyś wyłączył przesyłanie muzyki a zostawił tylko rozmowy telefoniczne wtedy komunikaty navi będą szły z głośnika telefonu a rozmowy przez BT czyli przez głośniki samochodu.
Jak nie znajdziesz tej opcji w telefonie można w samochodzie w ustawieniach BT to wyłączyć (teraz nie pamiętam jak to się nazywa ale jak coś daj znać to sprawdzę).
Troszkę Cię inaczej zrozumiałem na początku myślałem, że chcesz navi przez głośniki samochodu mieć ale to możliwe na razie tylko w Yanosiku.
[ Dodano: Nie 28 Gru, 14 23:08 ]
Zamieszczone przez MaliniakAle jest w ustawieniach polaczenia BT opcja urzadzenia audio i multimedia.
Komentarz
-
Komentarz