Zamieszczone przez Coke
Maxi dot - sam zmienia kolor ?
Zwiń
X
-
Maxi dot - sam zmienia kolor ?
Od samego początku w czasie przewijania opcji na maxi dot np. prędkość, spalanie, zasięg itd miałem białe cyfry. Dziś przez godzinę po raz pierwszy i niespodziewanie mój wyświetlacz stał się pomarańczowy. Całkiem ładny, szkoda tylko że wszystko wróciło do białości po wyłączeniu silnika i ponownym uruchomieniu.
Nie wiem teraz czy poprawnie jest biało czy pomarańczowo. Ja jest u was ? I czy ktoś wie co u mnie się stało ? Chyba że jakiś niedouczony jestem i gdzieś to się uruchamia.
Znalazłem taki filmik który to pokazuje:
Pomarańczowy maxi dot
A tak to wyglądało u mnie jak na poniższym zdjęciu.
Teraz znów jest na biało.Załączone pliki
-
-
chciałoby się powiedzieć... trza było czarno biały brać! :diabelski_usmiech a na poważnie faktycznie żółty całkiem ok wygląda, aż nie chce się wierzyć że to prognozuje jakiś problem i nie jest celowe :roll: aha i żeby nie było sam mam kolorowy, więc ten tekst o czarno białbym potraktuj jako żart :wink:
Komentarz
-
-
qazy
Możliwe, że to jest związane z akcją serwisową nr 90I6. Miałeś robiony update softu z tej akcji?Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebkochqazy
Możliwe, że to jest związane z akcją serwisową nr 90I6. Miałeś robiony update softu z tej akcji?
Szkoda że nie dali możliwosci zmiany kolorów samemu
Komentarz
-
Komentarz