Witam, mam poważny problem z rantem od tylnej strony. Wymienialem kola na zimowe, oczywiscie kilka razy sprawdzilem czy idealnie podchodzi lewarek pod rant, podnioslem do gory i rant wykrzywil mi sie do zewnetrznej strony karoserii oraz sie rozwarstwil. Wiem, ze w warunkach garazowych powinienem miec inne narzedzia oraz byc moze w innym miejscu podstawiac lewarek ale jezeli staloby mi sie to akurat na autostradzie itp, bylbym i tak zdany tylko na tę okoliczność. Nie wiem czy może ktos przede mna manipulowal juz te strone, ze az tak sie mogl skrzywic ale po prostu nie moge uwieżyc , ze az tak po pierwszym razie moze az taka sytuacja zaistniec. Jestem potwornie wsiekly z tego powodu, poniewaz mam to auto od niedawna. Czy jestem w stanie sam to w jakis sposob naprawic i zabezpieczyc te "luki" ? Jakas warstwa zabezpieczajaca oraz uszczelniajaca to miejsce ? Bardzo proszę Was o pomoc, nie jeden z Was byc może cos takiego doswiadczyl i byc może zaradzil na to. Wiem, ze teraz bede mial stracha przed jakimkolwiek uzywaniem fabrycznego lewarka. Oto zdjecia
DSC-0652.jpg
DSC-0649.jpg
DSC-0652.jpg
DSC-0649.jpg
Komentarz