Witam serdecznie, posiadam Skodę Octavię III 115KM ze skrzynią automatyczną DSG 7,w swoim samochodzie wymieniłem już, prawie wszystko łącznie z mechatroniką, zderzakami przód i tył,jak i podstawowe sprawy,tarcze,klocki hamulcowe, opony wielosezonowe,na liczniku wybiło już 263 tyś.,w samochodzie rozrząd był wymieniany już dwa razy, pierwszy raz wymienił poprzedni właściciel, późnej kiedy zakupiłem auto po przejechaniu 50 tyś, zdecydowałem się na powtórną wymianę całego osprzętowania było to przy przebiegu 209 tyś., dokładnie dnia wczorajszego byłem umówiony do ASO na przegląd, ponieważ usłyszałem z komory silnika nie pokojące buczenie, silnik jak by stał się głośniejszy niż standardowo,w połowie drogi samochód stracił moc,i dojechałem już do ASO na lawecie, okazało się że pasek rozrządu się zerwał co w konsekwencji zrobił miazgę w silniku.
Moje pytanie do was, rozrząd robiłem w ASO,jak będzie rozpatrywana reklamacja w tej chwili,mam fakturę na tą czynność która została wykonana,po drugie jaka cena może wynieść za wymianę/regenerację silnika? Pozdrawiam serdecznie.
Moje pytanie do was, rozrząd robiłem w ASO,jak będzie rozpatrywana reklamacja w tej chwili,mam fakturę na tą czynność która została wykonana,po drugie jaka cena może wynieść za wymianę/regenerację silnika? Pozdrawiam serdecznie.