Zamieszczone przez Gosi@czek
Spryskiwacze reflektorow
Zwiń
X
-
greg505 działają, ale chyba po 10 czy 15 pstryknięciu spryskiwaczyZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg505Zamieszczone przez Gosi@czekgreg505 działają, ale chyba po 10 czy 15 pstryknięciu spryskiwaczy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przem78Zamieszczone przez Maicroftgonzop, W O2 dalo sie, kodowania O3 jeszcze nie mamy opracowanego
Kod:Częstotliwość spryskiwacze reflektorów Wybierz STG 09 Autoryzacja dostępu STG -> Funkcja 16 Wpisz kod odblokowujący 31347 Regulacja STG -> Funkcja 10 Wybierz (1) Dostosuj wartość odpowiadająca powrotu max 15 Częstotliwość spryskiwacze reflektorów opoznienie Wybierz STG 09 Autoryzacja dostępu STG -> Funkcja 16 Wpisz kod odblokowujący 31347 Regulacja STG -> Funkcja 10 (2) Wybór czasu opóźnienia SRA wycieraczka Dostosuj wartość odpowiadająca powrotu Wartość domyślna: 0 ms Przykład wartości: 1500 ms
Byłem w ASO i przy okazji naprawy gwarancyjnej prosiłem o zmianę tego parametru.
Niestety nigdzie nie mogli tego znaleźć. Nawet byłem przy nim z tą instrukcją powyżej i mimo najszczerszych chęci nie znaleźliśmy tego.Pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquez3. Pierwsze spryskanie szyby = spryskanie lamp,
Zamieszczone przez Enriquezchyba że sobie ustawisz jak wcześniej w tym wątku, wtedy sprysk nastąpi jak odpowiednio długo przytrzymasz wajchę
Komentarz
-
-
Nie wiem czy ktoś miał taki przypadek jak na foto - nie domykający się spryskiwacz.
Za pierwszym razem, nie domknęły się oba, później nie domykał się tylko jeden. Teraz jest OK, ale jestem zaniepokojony, auto ma 11 miesięcy i 40 kkm
P.S.
co do wcześniejszych wpisów, że podczas spryskiwania całe auto zostało zachlapane.
Po pierwsze jak ktoś to robi na postoju lub przy bardzo małej prędkości to niech się nie dziwi bo to normalne.
Wkurza mnie jak np. stojąc na światłach ludzie w samochodach koło mnie spryskują sobie szyby i leja przy okazji po wszystkich samochodach na około.Załączone plikiO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jerolU mnie wyglada to identycznie. Zamierzam to zglosic przy nastepnej wizycie w ASO, a narazie olalem. Mam tak od okolo 6k km. Na poczatku czasami sie nie domknelo, a teraz za kazdym razem. Problem dotyczy tylko jednego spryskiwacza. Auto ma 14kkm.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dj1978Zamieszczone przez jerolU mnie wyglada to identycznie. Zamierzam to zglosic przy nastepnej wizycie w ASO, a narazie olalem. Mam tak od okolo 6k km. Na poczatku czasami sie nie domknelo, a teraz za kazdym razem. Problem dotyczy tylko jednego spryskiwacza. Auto ma 14kkm.O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pebePotwierdzam wadę prawego spryskiwacza:/
Ja już byłem raz w ASO. Powiedzieli, że już na 100% działa, ale jak to zwykle bywa - nie działa.
Nie domyka się, a jak go lekko popchnę to domyka się do końca.
Niby pierdoła, a denerwuje!O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11Zamieszczone przez JerzyM73W sumie to pierdoła, ale jak jest nie domknięty to cały syf wlatuje do środka w prowadnice i wtedy naprawa nie pomoże bo będzie wszytko pozacieraneO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Komentarz
-
Komentarz