Automatyczne domykanie szyb

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Amix
    Classic
    • 2017
    • 0

Zamieszczone przez nokius
    albo możemy to całe forum zaorać
    Dlaczego możemy :?: Orka została starannie zaplanowana, wykonana i chwasty wyplewione :!: :!: :!:
    Nie rozumiem skąd ten pesymizm (po niedawnej euforii) :shock: Przecież niech tylko śr. 1/2 tych OCP-ków ze zdjęcia przyjeżdża na spoty to i tak będzie bardzo liczna grupa :!: a na to co widzieliśmy ostatnimi czasy w Skansenie to będą wręcz rekordy frekwencji
    Nie wiem jak inni ale ja się nie pcham gdzie mnie nie chcą :!: a bardzo dobitnie zostało to pokazane nie tylko zresztą mnie

Tak sobie myślę że skoro to co było w Borowej nazwaliście spotem na który zostali zaproszeni w tajemny sposób tylko wybrańcy (czyt. pozostałych nie zapraszamy) Nikt się nie domagał by choć w ostatnie chwili info o Borowej znalazło się na 1 stronie, to dlaczego teraz ktoś ma tracić swój cenny czas i informować w swoich postach o czymś co go nie dotyczy
    Zamieszczone przez __atomek__
    Starałem sie wywiązywać z obowiązku wpisywania aktualnych informacji dla osób, które nie śledza na bieżąco forum, lub chcieliby dołączyć do "naszej rodziny", ale z uwagi na moją deorientację stałem sie osoba niewiarygodną i chyba te wpisy nie mają większego sensu.
    Sami (myślę i mam nadzieję, że w większości w pełni świadomi swoich czynów) zadecydowaliście i zaszufladkowaliście wiele osób do My i Oni (i nie mam na myśli tu tylko siebie Tomków czy Marka) więc dlaczego ktoś ma za Was robić robotę :?: Pokazaliście że da się zebrać bardzo liczną grupę nawet bez info na forum więc macie moc i możliwości (tylko pogratulować) to po co info osoby mało wiarygodnej. Za jakiś czas znowu jakieś info spłynie zbyt późno (bardzo względne stwierdzenie) i Tomek będzie musiał się tłumaczyć jak teraz. Ja go w pełni rozumiem że ma dość pracy na rzecz czegoś za co tylko zbiera joby :!:
  • Amix
    Ambiente
    • 2014
    • 220

W O1 szyby zamykały się bezszelestnie, a w O3 zamykają się z wyczuwalnym i drżącym odgłosem. Nie chcę się cczpiać, ale mam porównanie O1 i O3
    Jeśli był ten temat Sorry, ale ni znalazłem
    Pozdrawiam..
    Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
    Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
    Moja szara myszka - Octavia 3
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773

Komentarz

• bob_best
      Rider
      • 2013
      • 744
      • Octavia III (5E3)
      • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Re: Automatyczne domykanie szyb

Zamieszczone przez Amix
      W O1 szyby zamykały się bezszelestnie, a w O3 zamykają się z wyczuwalnym i drżącym odgłosem. Nie chcę się cczpiać, ale mam porównanie O1 i O3
      Jeśli był ten temat Sorry, ale ni znalazłem
      Pozdrawiam..
      u mnie szyby zamykają się normalnie, jak w każdym innym aucie
      Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam

Komentarz

• Gosi@czek
        Rider
        • 2013
        • 418

u mnie również normalnie
        pytanie ile masz dni samochód ;p
        bo czasami na prawdę uszczelki potrzebują czasu bo rozumiem że to stanowi opór
        Zamówiona (12.12.2013)
        Zakończona produkcja (24.02.2014)
        Odebrana (14.03.2014)
        OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI

Moja długo wyczekiwana perła

Komentarz

• Amix
          Ambiente
          • 2014
          • 220

Jutro będzie tydzień i może panikuję niepotrzebnie.
          Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
          Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
          Moja szara myszka - Octavia 3
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773

Komentarz

• Gosi@czek
            Rider
            • 2013
            • 418

ja jak odebrałam swój samochód wkurzałam się na klapę bo musiałam ją dwa razy trzaskać a teraz puszczam i sama sie zamyka
            Zamówiona (12.12.2013)
            Zakończona produkcja (24.02.2014)
            Odebrana (14.03.2014)
            OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI

Moja długo wyczekiwana perła

Komentarz

• mariusz123a
              Ambiente
              • 2011
              • 103
              • Octavia III (5E3)
              • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

U mnie klapa nadal trzeba trzasnac, żeby się zamknęła, ale jest o wiele lepiej niż na początku. Szyby zamykają się normalnie. Za to jak szyby są uchylone z 10 cm i się zamyka drzwi to strasznie to halasuje.

Komentarz

• Prim
                L&K
                • 2013
                • 1040
                • Audi

Zamieszczone przez mariusz123a
                Za to jak szyby są uchylone z 10 cm i się zamyka drzwi to strasznie to halasuje.
                to prawda - jak w Trabancie - masakra

Zamieszczone przez mariusz123a
                U mnie klapa nadal trzeba trzasnac, żeby się zamknęła
                ma dużą powierzchnie i jest rzeczywiście problem - ale jak jakiekolwiek drzwi są otwarte nie trzeba trzaskać - powietrze ma gdzie "uciec"
                Paseratti B8 1.8 TSI DSG

VW Jetta 1.2 TSI

Komentarz

Pracuję...