A jaki spadek? Jestem zainteresowany :P
Plastikowy odgłos stukania w kierownicy
Zwiń
X
-
Plastikowy odgłos stukania w kierownicy
Zauważyłem ostatnio że jak kręce kierownicą obojętne czy w lewo czy prawo, to słyszę czasami takie delikatne stukanie w kierownicy. Tak jakby jakiś plastik uderzał w plastik. Czy spotkaliście się z czymś podobnym? O dziwo nie jest to regularne raz to słychać raz nie.
-
-
Nie jestem pewny, ale wydaje mi sie, ze mam to samo. Takie pykanie przy kreceniu kierownica. Zglosilem to przy okazji w serwisie. Jest to przesuwajaca sie poduszka. Przesmarowali jakies tam sprezyny (teoretycznie) ale nadal jest tak samo. Skoda powiedziala ze tak ma byc. Z tego co mowili niektore tak maja a niektore nie
Komentarz
-
-
Mam to samo.
Nie wiem, czy wcześniej to było, ale teraz jestem uczulony - przy ruchach kierownicą słyszę czasem lekki stuk.
W ASO usłyszałem, że to normalne - tak w skrócie. Coś tam jest przykręcone i przy specyficznych rucham leciutko stuka.
Jak byłem pierwszy raz to winna była kuna - przegryzła jakąś osłonę na półosi - ząbki widać nawet było ! - i ciekł olej. Teraz już tego nie ma.
No i nie wiem, co o tym sądzić....
"Z tego co mowili niektore tak maja a niektore nie" sobol1500, - to mi się nie podoba, to stwierdzenie....
Komentarz
-
Komentarz