Nie mam OIII, ale zawsze Octawie miały 55l
Ciche piszczenie O3
Zwiń
X
-
Ciche piszczenie O3
Witam Od jakiegoś czasu mam dziwny problem z samochodem a dokładnie podczas jazdy z prędkością między 100km/h a 120km/h występuje ciche piszczenie. Jeżeli pzy tej pędkości puszczę gaz to nic nie słychać czyli tylko przy przyśpieszeniu to słychać...
Piszczenie to występuje tylko na 5 biegu.
Czy ktoś sie spotkał z czymś takim? w serwisie mówią że to łożysko z skrzyni biegów. Na razie mam czekać na tel od nich i tak to już trwa parę miesięcy, chociaż co chwilę sie przypominam jestem zbywany że jeszcze nic dokładnie nie wiedzą, że będą dzwonić
-
-
Re: Ciche piszczenie O3
Zamieszczone przez lukrysWitam Od jakiegoś czasu mam dziwny problem z samochodem a dokładnie podczas jazdy z prędkością między 100km/h a 120km/h występuje ciche piszczenie. Jeżeli pzy tej pędkości puszczę gaz to nic nie słychać czyli tylko przy przyśpieszeniu to słychać...
Piszczenie to występuje tylko na 5 biegu.
Czy ktoś sie spotkał z czymś takim? w serwisie mówią że to łożysko z skrzyni biegów. Na razie mam czekać na tel od nich i tak to już trwa parę miesięcy, chociaż co chwilę sie przypominam jestem zbywany że jeszcze nic dokładnie nie wiedzą, że będą dzwonićJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz