Szuranie(chrobot) z przodu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mbaczek
    Classic
    • 2016
    • 17

Najwyższe spalanie miałem 15,2 , średnie ze 145 km.
    Czyli na baku pewnie bym jakieś 300 km mógł zrobić.
    Natomiast inna sprawa że nie jest łatwo takie spalanie wykręcić i myślę że nie udałoby mi się go utrzymać na takim poziomie przez cały bak.
    Innym razem z trasy powyżej 200 km miałem ale już 14,8 :twisted:

Na razie na 75 tys km mam średnie 8,20 co uważam za bardzo zadawalający wynik przy mojej nodze
  • lukrys
    Rider
    • 2013
    • 435

Witam od niedawna w mojej O3 pojawił sie problem szurania z przodu. Najczęściej występuje przy ruszaniu gdy ma sie skręconą kierownicę w prawo lub w lewo. Szuranie wystepuje również jak zakołysze całym autkiem na nierównej drodze...

Czy ktoś miał coś podobnego lub wie w czym jest problem? Serwis nie potrafi tego rozwiązać :evil:

za odpowiedzi z góry dziękuje. Pozdrawiam

Komentarz

• wojtekwojtek
      Drive
      • 2015
      • 41
      • Octavia I combi (1U5)
      • AGU 1.8 20VT 150 KM

Musisz namierzyc dokladnie skad dobiega odlgos.Jezeli mowisz ze przy skrecie kol moze nadkole ociera gdzies o nadkole .Przy jezdzie na wprost tez szura?

Komentarz

• lukrys
        Rider
        • 2013
        • 435

Przy jezdzie na wprost tez szura ale dużo ciszej, delikatniej i nie zawsze tylko jak sie samochodem szarpnie...

[ Dodano: Sob 06 Cze, 15 13:36 ]
        czy mógłby ktoś pomóc w tej sprawie? miałem coś tam przesmarowane przy tulejach ale nic to nie dało..

Komentarz

• ufo
          L&K
          • 2008
          • 1475
          • Octavia III combi (5E5)
          • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez lukrys
          Najczęściej występuje przy ruszaniu gdy ma sie skręconą kierownicę w prawo lub w lewo.
          w moim przypadku "szurały" gumowe osłony na półośkach (te zewnętrzne, przy kołach)...mówili w ASO, że to nic groźnego. potraktowali je jakimś sprayem i jak narazie jest dużo ciszej...ponoć TTTM :wink:

Komentarz

• andriu21tg
            L&K
            S_OCP Member
            • 2008
            • 1499

Miałem to w G7 strasznie mnie to wkurzało. . ASO nie widziało problemu. . Choć na brytyjskim forum temat znany i poruszany.. więc sprzedałem padline i kłopot się skończył ????????????

Komentarz

Pracuję...