Zamieszczone przez xcex
Zobacz wpis
Przegląd na 30 tys.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mikelt Zobacz wpis
Myślę, że powód jest prosty. Najłatwiej zarobić właśnie na takich marżach. A kto najczęściej robi serwis w ASO? Firmy - i na to się ASO nastawia. Przecież nie będą dawać różnych cen dla klientów indywidualnych i dla firm.
Postanowiłem zmienić koła na zimowe , - powróce na moment do Kwietnia ,wtedy zmieniłem z zimowych 16" na letnie alu 17" i policzyli mnie z wyważeniem i z przechowaniem kół 180 PLN
Pomyślałem sobie , no drogo , ale jeszcze nie przebiło to mojej bariery bólu i z wygody zgodziłem sie. No i teraz pojechałem i nastawiłem sie mniej wiecej na podobną kwote. ale nie . okazało sie ze usługi "nieco" zdrożały i teraz to juz jest 264 PLN ( w pół roku taki wzrost !) , wiec mówie ze chyba są niepoważni ze takie ceny oferują i że pół roku temu było 180.. na co usłyszałem "że eksperci zbadali rynek i ciężko jest znaleźć na rynku taniej niz 260 pln , " No i chu* - pozamiatane , pośmiałem sie z Pana chwile i odpusciłem.2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MAndrzej Zobacz wpisNie rozumiem ! auto na gwarancji pierwszy przegląd p 30 000km jest płatny ?2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
Caly ten pakiet to dla mnie lipa troche....
Nie wiem czego nie kumacie pytajac co jest wymieniane, bo macie to wypisane na ich stronie...
Przy 1.4 i pakiecie 4 lata badz 60kkm mialem dwa przeglady, jeden moj z moimi gratami po okolo 10kkm, gdzie przeglad mnie kosztowal okolo 150zl, a drugi na ich koszt.
W moim prywatnym powiedzieli mi 450 czy 470zl za calosc. Olej z filtrem oryginal kupilem za cos okolo 160zl w ASO w ktorym kupowalem auto a 150 zaplacilem za wymiane oleju i filtra, korek wraz z podkladka i robocizne.
Przy przegladzie drugim, ale pierwszym ich, ktory wypadl w 2 rok uzytkowania i 30kkm wymieniono olej, filtr, filtr pylkowy. Akurat dla mnie wazniejszy jest powietrza, ale ten po 60kkm...
Czy byl fizycznie wymieniony pylkowy to nie mam pojecia, nie chcialo mi sie sprawdzac.
Jak sie dostaje to w cenie auta to idzie przebolec, ale specjalnie to kupowac to nie widze sensu. Nic nie zrobia wczesniej jesli nie bedzie przelatanych wymaganych kilometrow, badz wymaganego wieku.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zulu Zobacz wpisbo macie to wypisane na ich stronie...
Zamieszczone przez zulu Zobacz wpisNie wiem czego nie kumacie pytajac co jest wymieniane
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpismówisz o tym....?
https://www.skoda-auto.pl/serwis/pak...-pogwarancyjne
Gdzieś na innym forum Skody, nie pamiętam Kodiaqa, OctaviaTeam,czy innym jest identyczny wątek i tam pełna rozpiska.
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez zulu Zobacz wpiseszcze nie to, tam klikam w dany pakiet,np do 60kkm
Komentarz
-
-
Mam chwilę, kopię i kopię po necie ale nie wiem czy coś zostało zmienione od 2 lat czy nie umie znaleźć .
Takie coś wyszukalem,ale to nie jest to, bo w tamtym musiałem zaznaczyć model.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zulu Zobacz wpiscoś zostało zmienione od 2 lat czy nie umie znaleźć .
Ale jak czegoś nie zrobisz, a ASO się o to nie upomni, to tracisz gwarancję!
Chore!pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpischodzi o to, żeby użytkownik nic nie wiedział.
szanowne aso a powiedzcie mi co kiedy wymieniacie jaki jest plan serwisowy z gory dziekuję a jak nie dacie ardy zapytam importera i powiem ze wasze aso nei wie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Musamp Zobacz wpisszanowne aso a powiedzcie mi co kiedy wymieniacie jaki jest plan serwisowy z gory dziekuję a jak nie dacie ardy zapytam importera i powiem ze wasze aso nei wiedokładnie,
ja bym jeszcze zapytał, kto odpowiada za terminowe przeglądy/wymiany - skoro użytkownik nic nie wie/nic nie dostaje na piśmie. Co się dzieje z gwarancją, jak użytkownik coś przegapi? A jak ma przegapić, skoro nic nie wiepozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz